Η γάτα της τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift), «Ολίβια Μπένσον» βρίσκεται στο νούμερο τρία στη λίστα με τα πλουσιότερα κατοικίδια στο κόσμο με καθαρή αξία 97 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα AllAboutCats.com η λίστα διαμορφώθηκε από τα κέρδη που έχουν μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram από δημοσιεύσεις, περισσότεροι ακόλουθοι, και «likes» με εξαίρεση την γάτα της Σουίφτ.

«Η αξιολάτρευτη σκωτσέζικη φολντ “Ολίβια”, απέκτησε την περιουσία της πρωταγωνιστώντας μαζί με την σούπερ σταρ-ιδιοκτήτρια της σε πολλά μουσικά βίντεο, έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά προϊόντων και έχει κάνει διαφημιστικά μεγάλου προϋπολογισμού,» εξηγεί η ιστοσελίδα προσθέτοντας ότι δεν έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την πρώτη θέση κατέχει ένας σκύλος, ένας γερμανικός ποιμενικός ονόματι Gunther VI, ο οποίος ανήκει στην ιταλική εταιρεία μέσων ενημέρωσης «Gunther Corporation» και κατέχει τον τίτλο του πλουσιότερου κατοικίδιου στον κόσμο με καθαρή αξία αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πίσω από τη γάτα της Σουίφτ στη λίστα με τα πλουσιότερα κατοικίδια είναι τα σκυλιά της Όπρα Γουίνφρεϊ, με 30 εκατομμύρια δολάρια. Ακολουθεί η γάτα του αείμνηστου Καρλ Λάγκερφελντ με 13 εκατομμύρια δολάρια και ο σκύλος της αείμνηστης ηθοποιού Μπέτι Γουάιτ, με 5 εκατομμύρια δολάρια

Διαβάστε ακόμη: