Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ένας 33χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη γιατί φέρεται να ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του της οποίας ήταν πατριός.

Συγκεκριμένα η φρικτή κακοποίηση της ανήλικης έλαβε χώρα στην Εύβοια με τον άνδρα να εκμεταλλεύεται την απουσία της συζύγου του προκειμένου κατά διαστήματα να της επιτίθεται σεξουαλικά και να ασελγεί σε αυτήν.

Οι κακοποιήσεις σύμφωνα με τις πληροφορίες έλαβαν χώρα από 30-06-2022 έως 24-12-2022 και ιδίως κατά τους μήνες ΑύγουστοΣεπτέμβριο του 2022, καθώς και κατά το μετέπειτα διάστημα που διέμεναν στο Λαύριο Αττικής, ήτοι από 24- 12-2022 έως 16-05-2023.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών απ’ όπου ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη και ακολούθως παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 30ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ’ όπου και εκδόθηκε το ανωτέρω Ένταλμα Σύλληψης.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών/ Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων και εν συνεχεία στον αρμόδιο Ανακριτή για την εκτέλεση του εντάλματος.

Διαβάστε ακόμη: