Την δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο σχολίασε η Αφροδίτη Λατινοπούλου που ξέρει να απασχολεί την επικαιρότητα με τις «ακραίες» αναρτήσεις της στα social media.

Αφροδίτη Λατινοπούλου για δολοφονία στην Φολέγανδρο: «Βάφτισαν γυναικοκτονία μια στυγερή ανθρωποκτονία»

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η άτυχη Γαρυφαλιά, που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, φέρεται να είχε θανατηφόρα πτώση στη θάλασσα αφότου το όχημά της κόλλησε σε σημείο κοντά στον γκρεμό.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δίνει «πολιτικό χρώμα» στην δολοφονία στην Φολέγανδρο

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου «προκαλεί», για ακόμη μία φορά, με αφορμή την δολοφονία ακόμη μίας γυναίκας, στην Φολέγανδρο από τον σύντροφό της με τον οποίο είχαν πάει για διακοπές.

Η – κατά δήλωσή της πολιτεύτρια της ΝΔ – τονίζει πως ο δράστης «είναι αναρχικός» και «οι αριστεροί εξαφανισμένοι, αλλά κάποιοι δικοί μας επάξια πήραν το ρόλο τους βαφτίζοντας γυναικοκτονία μια στυγερή ανθρωποκτονία».

Η πολιτευτής της ΝΔ, με μια ανάρτηση στο twitter θεωρεί πως ο όρος «γυναικοκτονία» δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο έγκλημα που για την ίδια είναι μια «στυγερή ανθρωποκτονία».

Εξηγώντας πως «μιλούν για τις γυναίκες σαν να είναι ξεχωριστή, κατώτερη κατηγορία ανθρώπων» κάτι που της προκαλεί «απογοήτευση».

Όπως ήταν αναμενόμενο, για πολλοστή φορά, τo σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Δείτε παρακάτω το σχετικό post.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έγραψε στην ανάρτησή της: «Αναρχικός ο δράστης της δολοφονίας στη Φολέγανδρο.
Οι αριστεροί εξαφανισμένοι αλλά κάποιοι δικοί μας επάξια πήραν το ρόλο τους βαφτίζοντας γυναικοκτονία μια στυγερή ανθρωποκτονία. Μιλούν για τις γυναίκες σαν να είναι ξεχωριστή, κατώτερη κατηγορία ανθρώπων.
Απογοήτευση».

Ο 30χρονος σύντροφος της Γαρυφαλλιάς ο οποίος την δολοφόνησε κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Φολέγανδρο είναι πλέον κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Φολέγανδρος: Που είχε κατασκηνώσει το ζευγάρι (Βίντεο)