Ένταση προκλήθηκε μεταξύ ανηλίκων σε κεντρική πλατεία της Λάρισας χθες το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 18:30 χθες, άνδρες της Αστυνομίας έφτασαν στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, για επεισόδιο μεταξύ δύο ανήλικων αγοριών. Εκεί βρήκαν έναν 15χρονος ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση από έναν άλλο ανήλικο 16 ετών. Ο 15χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το σημείο, τον πλησίασε και του ζήτησε εξηγήσεις γιατί «απείλησε συγγενικό του πρόσωπο» και πιο συγκεκριμένα, την ανήλικη ξαδέρφη του.

Ο νεαρός που δέχθηκε επίθεση, το αρνήθηκε, αλλά ο 16χρονος τον χτύπησε με γροθιά κοντά στο αριστερό μάτι, τον χαστούκισε στο αριστερό μάγουλο και στο τέλος τον χτύπησε με το γόνατο στο μέτωπο. Στην συνέχεια, ο 15χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και μετά την λήψη των πρώτων βοηθειών, αποχώρησε.

Ο δράστης βρέθηκε στο σπίτι του και μετά οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Λάρισας, όπου και συνελήφθη. Ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας και με προφορική εντολή της, ο ανήλικος δράστης αφέθηκε ελεύθερος και αποχώρησε συνοδευόμενος από τον πατέρα του.

Διαβάστε ακόμη: