Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, αυτή τη φορά στη Λάρισα, ήρθε στο φως με μια 21χρονη- σήμερα- να έχει καταγγείλει πως ο μεγαλογαιοκτήμονας εργοδότης της μητέρας της τη βίαζε από τα 11 της.

Για έξι ολόκληρα χρόνια η νεαρή κοπέλα έκρυβε όσα συνέβαιναν ώσπου στα 17 της χρόνια αποκάλυψε την αλήθεια στη μητέρα της και έπειτα έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία.

Λάρισα: «Θέλω να τον δω στη φυλακή» λέει η 21χρονη

«Θέλω να τον δω στη φυλακή. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που με βίασε. Θα χαρώ πάρα πολύ να είμαι στην αίθουσα του δικαστηρίου και να μου ανακοινώσουν ότι θα κάνει φυλακή. Για μένα θα είναι σαν να μου παίρνουν μία πέτρα από την ψυχή», είπε το κορίτσι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, περιγράφοντας τον εφιάλτη που ζούσε αλλά και πώς ο κατηγορούμενος με δώρα και απειλές προσπαθούσε να την κάνει να μην μιλήσει.

Η 21χρονη σήμερα κοπέλα περιέγραψε πώς έπεσε πρώτη φορά θύμα βιασμού. «Αυτό που θυμάμαι πιο πολύ έντονα είναι την πρώτη φορά, στον πρώτο βιασμό, όταν ήμουνα 11 χρονών. Με την πρόφαση ότι θα με πάει μια βόλτα επιχείρησε και το έκανε, με βίασε και ήτανε ο πρώτος, ο μεγάλος εφιάλτης που δεν μπορώ να τον ξεχάσω ποτέ. Mου έχει μείνει στην ψυχή χαραγμένο», ανέφερε το κορίτσι.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο 57χρονος κατηγορούμενος επιχείρησε και άλλες φορές να ασελγήσει εις βάρος της, πάντα σε απόμερες περιοχές, με την απειλή ότι θα της κάνει κακό.

«Με απειλούσε και μου έλεγε “μη μιλήσεις, θα κάνουμε φυλακή και οι δύο. Εσύ πόσω μάλλον θα είσαι ανάμεσα σε παιδιά που θα σε κακοποιούνε, θα σε χτυπάνε, μην μιλήσεις στους γονείς σου”. Με έκανε να νιώθω ότι εγώ φταίω», ισχυρίστηκε η κοπέλα.

Ακόμα, όπως είπε ο δικηγόρος της, «ο κατηγορούμενος την εξανάγκαζε να στέλνει μηνύματα σε κινητό που είχε αγοράσει ο ίδιος στο όνομά του, με προδιατυπωμένο περιεχόμενο και προσπάθησε να στήσει άλλοθι για να μπορεί να πει ότι έγιναν όλα με πρωτοβουλία της κοπέλας».

«Είχα κάπου στα τρία χρόνια που δεν έβγαινα, δεν πήγαινα σχολείο, δεν έβγαινα στο χωριό, ήμουνα συνέχεια κλεισμένη μες στο δωμάτιο, απομακρυσμένη από τους γονείς μου, δεν μίλησα σε κανέναν… Ο φόβος υπήρχε καθημερινά. Και τώρα ακόμη φοβάμαι πολλές φορές», πρόσθεσε.

Λάρισα: «Τα λένε για να βγάλουν λεφτά» απαντά ο μεγαλογαιοκτήμονας

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του δίνει τη δική του εκδοχή, υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά είναι μυθεύματα, προκειμένου να βγάλουν χρήματα.

«Ήταν απλά η ευκαιρία για να βγάλουν λεφτά. Αυτό είναι καταγεγραμμένο από την ίδια τη μικρή, χειρόγραφη. Ας το αποδείξει! Τη βάζουν να τα λέει. Τη δασκάλεψαν έτσι να τα λέει», ισχυρίστηκε ο άνδρας που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένου και απόπειρας βιασμού με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Διαβάστε ακόμη: