«Μου είπε “Νίκο με σκότωσε“», λέει ο αδελφός της 43χρονης αστυνομικού από τη Λάρισα που υπέστη ενδοοικογενειακή βία με δράστη τον σύζυγό της και νοσηλεύεται στη Λάρισα.

Ο αδελφός της 43χρονης μίλησε στο Star και περιέγραψε το άγριο περιστατικό της ενδοοικογενειακής βίας που υπέστη η αδελφή του κάνοντας λόγο για «ένα σπίτι που είχε γεμίσει με αίματα». Ο ίδιος όπως λέει τον ήξερε τι άνθρωπος είναι και περίμενε πως μια μέρα θα γίνει κάτι κακό.

«Αυτός είχε δύο ώρες τη χτυπούσε. Από κάτω το νοικιάζει μία φίλη της που άκουσε “βοήθεια με σκοτώνει” και τότε κάλεσε την αστυνομία» τόνισε ο αδερφός της αστυνομικού μιλώντας στο Star.

«Όλο το σπίτι είχε αίματα λες και ήταν σφαγείο. Αν δεν καλούσε την αστυνομία θα την σκότωνε, είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Μύτη σπασμένη, ζυγωματικά, σαγόνι διαλυμένο. Δεν ξέρω πόσα δόντια της έχει σπάσει, χτύπημα στην σπλήνα, στο νεφρό. Δεν αναγνωρίζεται το κορίτσι. Τον ήξερα τι άνθρωπος είναι και περίμενα “λέω θα γίνει κανένα κακό”. Τι να σου πω περιστατικά χιλιάδες, Τέτοια ζήλια, της έκανε τη ζωή πατίνι. Να μη βγει, πώς θα ντυθεί, πού θα πάει, γιατί άργησε» είπε ο αδελφός της 43χρονης αστυνομικού μιλώντας στο Star.

Την ίδια ώρα στο tripadvisor έχει ξεκινήσει μία σωρεία αντιδράσεων με ακυρώσεις κρατήσεων στο κατάστημα εστίασης του άνδρα της 43χρονης αστυνομικού μετά την δημοσιοποίηση άγριου ξυλοδαρμού της από τον σύζυγό της.

«Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο»

Η ίδια μίλησε χθες στην ΕΡΤ και είπε μεταξύ άλλων πως «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς», ανέφερε η 43χρονη.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της αστυνομικού, η ίδια αποφάσισε να χωρίσει απ’ τον επιχειρηματία σύζυγό της, επειδή δεν άντεχε άλλο τα όσα περνούσε μαζί του. Αυτό κατέληξε στην άγρια κακοποίησή της.

«Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε.

Ψυχολόγοι της αστυνομίας βρέθηκαν δίπλα στην αστυνομικό και στα δυο μικρά παιδιά της, που βρίσκονται με τη γιαγιά τους, η οποία δήλωσε πως «Την απειλούσε ακόμη και ότι θα της πάρει τα παιδιά αν τον χώριζε. Η κόρη μου έκανε υπομονή για τα παιδιά. Δεν άντεξε άλλο και πήρε την απόφαση να τον αφήσει, όμως αυτός την σκότωσε στο ξύλο».

Λάρισα: Αυτή είναι η αστυνομικός θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: