Τραγικό θάνατο βρήκε η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου που εκδίδει τα βιβλία του Harry Potter στις ΗΠΑ,  Άντριεν Βόγκαν. Η Βόγκαν σκοτώθηκε κατά τις διακοπές της στo Αμάλφι της Ιταλίας μπροστά στα μάτια του συζύγου και των δύο ανήλικων παιδιών της.

Όπως έγινε γνωστό, η Βόγκαν επέβαινε μαζί με την οικογένειά της σε σκάφος όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε πάνω σε ιστιοφόρο στα ανοιχτά της ακτής Αμάλφι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα η οικογένεια είχε νοικιάσει ένα ταχύπλοο εννέα μέτρων για να εξερευνήσει τον κόλπο όταν συγκρούστηκαν με ιστιοφόρο 45 μέτρων γεμάτο τουρίστες.

Η 44χρονη συγγραφέας, της οποίας η εταιρεία είναι περισσότερο γνωστή για τα βιβλία της σειράς φαντασίας Harry Potter, εκτοξεύτηκε κατά την πρόσκρουση στο νερό, και βρέθηκε μεταξύ των σκαφών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα από την προπέλα του ταχύπλοου. Στο νερό έπεσαν και ο σύζυγος και τα ανήλικα παιδιά της.

Ο σύζυγός της, Μάικ Γουάιτ, τραυματίστηκε στον ώμο, ενώ τα δύο παιδιά – 14 και 11 ετών – δεν έπαθαν τίποτα. Όλοι νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο Ραβέλο. Ο κυβερνήτης τραυματίστηκε στο χέρι, ενώ σύμφωνα με ιταλικά μέσα βρέθηκε θετικός σε τοξικολογικές εξετάσεις ναρκωτικών και αλκοόλ.

Μάλιστα, βίντεο μέσα από το ιστιοφόρο δείχνει τη στιγμή του δυστυχήματος, όπου διακρίνεται η 12χρονη κόρη της να παλεύει για τη ζωή της μέσα στη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμη: