Αναστάτωση προκάλεσε ένα τρακτέρ που σφήνωσε στο κέντρο της Λαμίας και προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα.

Ένας τεράστιος γεωργικός ελκυστήρας – χωρίς πινακίδες – εθεάθη στο κέντρο να κινείται με αρκετή ταχύτητα και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ στο ύψος της πλατείας Διάκου, του έκαναν νόημα για έλεγχο, χωρίς ο οδηγός του να συμμορφωθεί. Μάλιστα συνέχισε να κινείται γρήγορα περνώντας ξυστά από τα ταξί που ήταν στην πιάτσα και στη συνέχεια κινήθηκε προς την οδό Βενιζέλου.

Εκεί χτύπησε δύο αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα, από τα οποία ξήλωσε τους καθρέφτες. Σε εκείνο το σημείο το μεγάλο τρακτέρ ουσιαστικά «σφήνωσε» και οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και του πήραν τα κλειδιά. Ο οδηγός του τρακτέρ οδηγήθηκε στο τμήμα, ενώ στο σημείο έφτασε και πλήρωμα της τροχαίας ώστε να βεβαιώσουν και τις υλικές ζημιές.

Να σημειωθεί ότι μέσα στα δύο αυτοκίνητα υπήρχαν επιβάτες, μάλιστα στο πρώτο από αυτά ήταν ένα ζευγάρι με το μικρό τους παιδί. «Καθόμουνα στο αυτοκίνητο, άκουσα σειρήνες και μετά άκουσα τον θόρυβο από το τρακτέρ που με χτύπησε. Εγώ έπαθα μικρότερη ζημιά. Έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα» είπε ένας από τους οδηγούς που χτυπήθηκε από το τρακτέρ.