Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάστηκε με την Italian Sea Group προκειμένου να σχεδιάσει το πολυτελές γιοτ Tecnomar for Lamborghini 63 ώστε να δείχνει απευθείας επιθετικό αλλά και αρκετά σπορ.

Το σκάφος διαθέτει δύο κινητήρες V12 που εξελίχθηκαν από τη MAN και ο καθένας παράγει 2.000 ίππους ωθώντας το σκάφος σε τελική ταχύτητα 60 κόμβων (112 km/h). Είναι η ταχύτερη έκδοση γιοτ της Tecnomar. Η εκτεταμένη χρήση ινών άνθρακα συνέβαλε στο να διατηρείται το σκάφος μήκους 63 ποδιών στο σωστό απόβαρο, εμπίπτοντας στην κατηγορία των εξαιρετικά ελαφρών σκαφών.

Η Tecnmoar συνεργάστηκε άμεσα με το Centro Stile της Lamborghini, παίρνοντας έμπνευση από τη Lamborghini Sian FKP 37, το πρώτο υβριδικό μοντέλο. Αρκετές λεπτομέρειες αποτίουν φόρο τιμής στα μοναδικά φώτα σχήματος Υ των FKP 37 και Terzo Millennio. Στο εσωτερικό, το μοτίβο με τις γωνίες της Lamborghini είναι πάντα παρόν με πολλές καθαρές γραμμές, μοτίβα Υ αλλά και εξάγωνα σχήματα που χρησιμοποιούνται σε όλο το μήκος.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά χρωμάτων και υλικών εσωτερικού χώρου, τα οποία συνδυάζονται όμορφα με την εκτεταμένη γκάμα επιλογών εξωτερικής απόχρωσης. Η Tecnomar μιμείται επίσης την οθόνη οργάνων της Lamborghini, η οποία συνδυάζεται με ένα τιμόνι παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται στα αυτοκίνητα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ένα μέρος του εσωτερικού δανείζεται απευθείας στοιχεία από τη Lamborghini, όπως είναι τα κουμπιά εκκίνησης – ένα για κάθε κινητήρα.

Μοναδικός σχεδιασμός

Φυσικά, με το πρόγραμμα Ad Personam κάθε αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος τα υλικά και τους διάφορους χρωματισμούς που θα έχει το κόκπιτ, η διπλή κρεβατοκάμαρα -με τους δύο καναπέδες, την τηλεόραση και το φινιστρίνι στην οροφή της-, το δεύτερο υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και οι υπόλοιποι εσωτερικοί χώροι.