Σχεδόν ξεπούλησε η Lamborghini για φέτος, καθώς οι παραγγελίες που περιμένουν να εκτελεστούν από την ιταλική εταιρία κατασκευής supercars αντιστοιχούν στην παραγωγή που προβλέπεται μέχρι και τον Οκτώβριο.

Για να το πούμε πιο απλά, μέχρι και τον Οκτώβριο του 2021 όλες οι Lamborghini που θα βγουν από το εργοστάσιο είναι ήδη πουλημένες. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος κάνει μια παραγγελία σήμερα, στην καλύτερη περίπτωση θα παραλάβει το αυτοκίνητό του από τον Νοέμβριο και μετά.

Φυσικά όταν μια εταιρία πάει τόσο καλά τραβάει επάνω της τα βλέμματα των επενδυτών. Έτσι δεν είναι τυχαία η προσφορά που δέχτηκε πριν από λίγες εβδομάδες ο όμιλος Volkswagen, ώστε να πουλήσει τη Lamborghini έναντι πολύ μεγάλου τιμήματος.

Χαρακτηριστικά, το 2020 ήταν η δεύτερη καλύτερη χρονιά στην ιστορία της εταιρίας, παρά την πανδημία αλλά και το γεγονός ότι το εργοστάσιο έμεινε κλειστό για δύο μήνες.

Επιπλέον των παραπάνω, η Lamborghini έχει στραφεί ήδη στο μέλλον της αυτοκίνησης, παίρνοντας τις ανάλογες αποφάσεις και κάνοντας τις απαιτούμενες επενδύσεις ώστε να μεταβεί στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Όταν μια εταιρία είναι ικανή να πει ότι σχεδόν ξεπούλησε για την τρέχουσα χρονιά, ενώ ακόμα βρισκόμαστε στα μισά, τότε σίγουρα μπορεί να είναι αρκετά σίγουρη για τον εαυτό της.