Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε σχετικά με το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η Νατάσσα Μποφίλιου στη συναυλία της στον Λυκαββητό, το οποίο πολλά άτομα υποστήριξαν στα κοινωνικά δίκτυα ότι ήταν πολύ ακριβό και άρα δεν ταίριαζε με τον αντιφασιστικό χαρακτήρα της εκδήλωσης.

Αν και η τραγουδίστρια διέψευσε τους εν λόγω ισχυρισμούς και αποκάλυψε ότι το φόρεμα κόστιζε μόνο 148 ευρώ, ο σχεδιαστής δήλωσε στην κάμερα του «Happy Day» ότι δεν έχουν σχέση οι πολιτικές πεποιθήσεις κάποιου με τον τρόπο που ντύνεται.

Συγκεκριμένα , υποστήριξε: «Δηλαδή, τώρα πρέπει να περνάμε από το κόμμα μας να μας λέει πώς πρέπει να ντυθούμε; Ή θα πρέπει να λέμε τι τραγούδια θα πούμε και τα κόμματα να εγκρίνουν, ώστε να δούμε και το outfit μας; Αυτά είναι σαχλαμάρες! Να βάλει και ακριβά και τα πάντα. Έχει λεφτά, βγάζει λεφτά και καλά κάνει γιατί οι συναυλίες είναι sold-out και είναι σούπερ σταρ».

Και πρόσθεσε: «Γιατί η Αντέλ ναν φοράει ρούχα σούπερ και να μην τα φοράει αυτή; Γιατί πού ξέρουμε η Αντέλ τι είναι; Μπορεί να είναι κομμουνίστρια και να ντύνεται χλιδάτα και να της ράβουν haute-couture ρούχα, τι θα πει αυτό; Αυτά είναι σαχλαμάρες. Δηλαδή, τι δουλειά έχουν να μπερδεύονται τα κόμματα και οι πεποιθήσεις με τι φοράει ο καθένας;».

Νατάσσα Μποφίλιου: Μου έλεγαν «πώς είσαι έτσι, με αυτή την περιφέρεια δεν μπορείς να προχωρήσεις»

Διαβάστε ακόμη: