Η Lady Gaga, με αφορμή μια πρόσφατη έξοδό της, πυροδότησε φήμες ότι αρραβωνιάστηκε.

Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε να φοράει ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στον αριστερό της παράμεσο ενώ περπατούσε στο Χόλιγουντ την Κυριακή 7 Απριλίου.

Η 38χρονη ποπ σταρ βγαίνει με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Parker Group, Μάικλ Πολάνσκι από το 2019.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η 38χρονη τραγουδίστρια φόρεσε ένα μακρύ μαύρο παλτό για την έξοδό της, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο πουκάμισο από κάτω, ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και μια μεγάλη τσάντα. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι που φορούσε στο δάχτυλό της.

Τον Μάρτιο του 2023, το RadarOnline ανέφερε ότι η Gaga και ο Πολάνσκι, ο οποίος διευθύνει τις διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και επιχειρήσεις του συνιδρυτή του Facebook Σον Πάρκερ, είχαν χωρίσει λόγω διαφωνίας σχετικά με τα θέματα του γάμου και των παιδιών.

«Χώρισαν πριν από μερικούς μήνες. Ήταν φιλικό. Είναι ακόμα φίλοι», δήλωσε τότε μια πηγή στο Radar Online. Ωστόσο, το ζευγάρι κατέρριψε τις φήμες τον Οκτώβριο του 2023, όταν εντοπίστηκαν να παρευρίσκονται μαζί σε δύο συναυλίες στο Λας Βέγκα.

gaga
Το ζευγάρι εθεάθη δημόσια για πρώτη φορά μαζί το 2019.Αν και κρατούν αρκετά χαμηλό προφίλ, η Gaga τον αποκάλεσε κάποτε «ολόκληρη τη ζωή της» σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter.

Μάλιστα, ο Πολάνσκι έχει συνοδεύσει την τραγουδίστρια σε αρκετές απονομές βραβείων, συμπεριλαμβανομένων των BAFTA του 2022 και των Critics Choice Awards.

Πριν από τη σχέση τους, η Gaga ήταν στο παρελθόν αρραβωνιασμένη με τον πρωταγωνιστή του «Chicago Fire», Τέιλορ Κίννεϊ και τον ατζέντη ταλέντων Κριστιάν Καρίνο.

Screenshot_2024-04-09_141915

Ποιος είναι ο Μάικλ Πολάνσκι
Σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn, ο Πολάνσκι φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ μεταξύ 2002 και 2006. Αποφοίτησε με πτυχίο στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και την επιστήμη των υπολογιστών.

Ο Πολάνσκι εργάζεται σήμερα ως επιχειρηματίας που κατέχει διάφορους ρόλους μεταξύ μη κερδοσκοπικών οργανισμών και εταιρειών. Πιο συγκεκριμένα, βοήθησε στη δημιουργία του «Parker Foundation» το 2015 μαζί με τον Σον Πάρκερ, συνιδρυτή του Facebook και του Napster, όπου έχει διατελέσει εκτελεστικός διευθυντής για πάνω από μια δεκαετία. Ο φιλανθρωπικός οργανισμός στοχεύει στη δημιουργία θετικών αλλαγών στην παγκόσμια δημόσια υγεία, τις βιοεπιστήμες και τη συμμετοχή των πολιτών.

Screenshot_2024-04-09_142030

Επιπλέον, ο Πολάνσκι είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου του «Parker Institute for Cancer Immunotherapy», το οποίο χρηματοδοτεί την έρευνα για τις θεραπείες του καρκίνου. Μια πηγή δήλωσε στο PEOPLE ότι αυτός και η Gaga δέθηκαν για πρώτη φορά για το ενδιαφέρον που δείχνουν στη φιλανθρωπία, καθώς η Gaga είναι πολύ παθιασμένη με την υποστήριξη της ψυχικής υγείας και ευεξίας των νέων ανθρώπων μέσω του Ιδρύματός της «Born This Way».

Το ζευγάρι έχει επίσης συνεργαστεί για να ωφελήσει και να συγκεντρώσει χρήματα για διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένου του «One World: Together at Home συναυλία», την οποία διοργάνωσε η Gaga.

Μια πηγή δήλωσε στο PEOPLE: «Είναι και οι δύο σκληρά εργαζόμενοι και τους αρέσει να δουλεύουν μαζί σε φιλανθρωπικά προγράμματα […] Δεν κάθισαν άπραγοι κατά τη διάρκεια της πανδημίας και αντ’ αυτού επικεντρώθηκαν στο πού μπορούν να κάνουν καλό. Θέλουν να βοηθήσουν όπου μπορούν».