Εν αναμονή της πέμπτης και τελευταίας σεζόν του «La Casa De Papel» στο Netflix, ο επίσημος λογαριασμός της ισπανικής παραγωγής έγραψε: «Ό,τι ξεκίνησε ως ληστεία τελείωσε σαν οικογένεια. Τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν τελείωσαν. Ευχαριστούμε όλους τους θαυμαστές, έγιναν μέρος της ”Αντίστασης”, ανυπομονούμε να σας δείξουμε το τέλος της ιστορίας».

Πριν από μερικές ημέρες, ο Professor αποχαιρέτησε το La Casa De Papel με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό. «Αφήνοντας για τελευταία φορά το πλατό του Casa de Papel. Τα λόγια δεν είναι απαραίτητα. Είμαι ευγνώμων για τόσα πολλά, για τα πάντα. Στους φαν (πρώτα από όλα), σε ολόκληρη την ομάδα της Vancouver Media και στο Netflix. Και σε εσένα, αγαπητέ μου Professor. Θα μου λείπουν οι καλές στιγμές που περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ», έγραψε στην ανάρτησή του ο Αλβάρο Μόρτε.

Η Τόκυο αποχαιρετά το «Casa de Papel»

Η Τόκυο ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της «Τέλειας Ληστείας» με τον Professor, τον Ρίο, την Ναϊρόμπι, τον Μόσκοου, την Μόνικα και τους συμπρωταγωνιστές της.
Με ένα μικρό κείμενο αποχαιρετά λέγοντας «Το τέλος έφτασε. Τι ωραίο ταξίδι. Θα μου λείψουν τόσο πολύ οι συνεργάτες μου. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη και ελπίζω πως ετοιμάσαμε την τελευταία σεζόν που όλοι αξίζετε».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.