Διαθέσιμα είναι εδώ και λίγα λεπτά στο Netflix τα τελευταία επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «La Casa De Papel».

Οι φαν της διάσημης ισπανικής σειράς του Netflix, μπορούν πλέον να απολαύσουν το δεύτερο μέρος του πέμπτου κύκλου.

La Casa De Papel: Διαθέσιμα είναι πλέον τα τελευταία επεισόδια

La Casa De Papel: Διαθέσιμο το δεύτερο μέρος του πέμπτου κύκλου

Οι τηλεθεατές μπορούν πλέον να παρακολουθήσουν τα τελευταία 5 επεισόδια του πέμπτου κύκλου καθώς τα πρώτα πέντε είχαν κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο και καθήλωσαν το κοινό για ακόμη μια φορά.

Οι θαυμαστές της σειράς όμως απορούν αν το τέλος του πέμπτου κύκλου θα είναι και το τέλος του La Casa de Papel, με το Netflix να μην δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση.

Ωστόσο, η πλατφόρμα ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες πως «έρχεται» μια νέα σειρά το 2023, με πρωταγωνιστή τον Berlin, τον αδερφό του Professor που το καλοκαίρι έπινε καφέ στο κέντρο της Αθήνας, λέγοντας ότι αυτή η ληστεία μπορεί να τελείωσε, αλλά η ιστορία συνεχίζεται.

Με την πέμπτη σεζόν, η «μεγάλη ώρα» ήρθε, και το Σαββατοκύριακο για πολλούς από εμάς θα είναι σίγουρα αφιερωμένο στην πιο απίθανη ομάδα ληστών, που έχει καθηλώσει το παγκόσμιο κοινό στους πέντε κύκλους της σειράς που αγαπήθηκε στην πλατφόρμα του Netflix όσο λίγες.

Ορίστε κι ένα μικρό spoiler για εσάς, να μας συγχωρείτε: Μην περιμένετε ένα αντίγραφο του happy end που είδαμε στο τέλος του δεύτερου μέρους.

Ο Alex Pina (δημιουργός της σειράς) και η εταιρεία, μετά από έναν χρόνο εξουθενωτικής δουλειάς, βρήκαν μία κατάληξη που είναι εντελώς νέα και, όπως πιστεύει, ακόμη πιο ικανοποιητική.

«Νομίζω ότι πάντα είχαμε μία ιδέα ή ένα φόβο ότι η σειρά θα φθαρεί και θα υποτιμηθεί, όσο συνεχίζαμε να γυρίζουμε περισσότερες σεζόν. Πάντα σκεφτόμασταν ότι έπρεπε να σταματήσουμε όταν ήταν στο απόγειό της, στη «χρυσή εποχή» της. Φαινόταν ότι αυτό ακριβώς έπρεπε να κάνουμε», λέει ο Pina.