Θα καταφέρουν άραγε o Professor και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας να φέρουν εις πέρας την τελευταία τους αποστολή ή θα μετρήσουμε κι άλλα θύματα; Η απάντηση στις 3 Δεκεμβρίου στις οθόνες μας.

Tο δεύτερο μισό της τελευταίας σεζόν της δημοφιλούς σειράς υπόσχεται να δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για την τύχη του Professor, Álvaro Morte και της συμμορίας του. Η παρέα είναι εγκλωβισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Έχουν καταφέρει να απελευθερώσουν την Lisbon, όμως τα πράγματα είναι δυσοίωνα, καθώς η Sierra έχει πιάσει τον Professor και για πρώτη φορά δεν υπάρχει σχέδιο διαφυγής.

Πάνω που νόμιζαν όταν τα χειρότερα πέρασαν, ένας νέος αντίπαλος μπαίνει στην αρένα και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία κοντεύει και μια επιχείρηση που ξεκίνησε σαν ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο.

Το La Casa de Papel (Money Heist) Part 5: Volume 2 κάνει πρεμιέρα στις 3 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.

Τι θα δούμε στο φινάλε της σειράς;

To A’ μέρος της 5ης σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου και η αγωνία είχε κορυφωθεί, με τους φανς της σειράς να περιμένουν το δεύτερο μέρος της τελευταίας σεζόν, για να δουν το φινάλε της πιο δημοφιλούς σειράς των τελευταίων ετών.

«Αποφασίσαμε να δουλέψουμε σε ένα πολύ επιθετικό ύφος και είδος τοποθετώντας τη Συμμορία με την πλάτη στον τοίχο. Στο Vol. 2 επικεντρωθήκαμε στην συναισθηματική κατάσταση των χαρακτήρων. Ένα ταξίδι στον συναισθηματικό τους χάρτη που μας συνδέει απευθείας με την αναχώρησή τους» δήλωσε ο δημιουργός της σειράς Άλεξ Πίνα σε μία πρόσφατη συνέντευξή του.

«Η αδρεναλίνη ζει στο DNA της Τέλειας Ληστείας. Κάθε 30 δευτερόλεπτα γίνεται κάτι που αναστατώνει τους χαρακτήρες και κάτι που δίνει στροφές στη δράση. Η αδρεναλίνη μαζί με τα ολοένα και πιο έντονα συναισθήματα από τους απίθανα περίπλοκους, συγκλονιστικούς και απρόβλεπτους χαρακτήρες συνεχίζονται μέχρι το τέλος της ληστείας στην Τράπεζα της Ισπανίας. Ωστόσο η Συμμορία θα βρεθεί σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις και σε έναν άγριο πόλεμο: είναι το πιο επικό μέρος από όλα τα μέρη που έχουμε γυρίσει» πρόσθεσε.

Το Β’ μέρος της 5ης σεζόν του La Casa de Papel επιστρέφει στο Netflix στις 3 Δεκεμβρίου, επιχειρώντας να δώσει το καλύτερο φινάλε σε μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές της πλατφόρμας αλλά και των τελευταίων ετών.