Η γαλλική L’ Equipe βάζει… φωτιά στην υπόθεση της μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ συνδέοντας στην υπόθεση και την Μπαρτσελόνα. Οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο καταλανικός σύλλογος τα τελευταία 24ωρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την υπογραφή του υπερταλαντούχου επιθετικού και φιλοδοξεί μάλιστα να τον… κλέψει μέσα από τα χέρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Η διοίκηση Λαπόρτα μοιάζει τις τελευταίες εβδομάδες να έχει νοικοκυρέψει ιδιαίτερα τα οικονομικά του συλλόγου. Έτσι η Μπαρτσελόνα δειλά δειλά δείχνει να μπορεί να κυνηγήσει μεταγραφικές υπερβάσεις. Μια από αυτές φαίνεται πως είναι και η μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ το καλοκαίρι ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τους Παριζιάνους. Όλο αυτό το διάστημα τους τελευταίους μήνες το όνομά του έχει συνδεθεί άρρηκτα με αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ποδοσφαιρική… πιάτσα θεωρεί ουσιαστικά τελειωμένη τη μετακίνηση του Μπαπέ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η L’ Equipe υποστηρίζει πως η Μπαρτσελόνα έχει ήδη κάνει τη δική της πρόταση στον Γάλλο και περιμένει μάλιστα τη θετική του απάντηση. Έτσι δεν αποκλείεται ο Μπαπέ από… κλεισμένος στη Ρεάλ να βρεθεί μέσα σε μια νύχτα στο Καμπ Νου. Αν κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα τότε αυτομάτως τα δεδομένα αλλάζουν. Με τον Γάλλο στο ρόστερ του ο Τσάβι μπορεί να κυνηγήσει την νέα σεζόν κάθε στόχο. Ο Καταλανός τεχνικός ήδη έχει δείξει τι μπορεί  να καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αν στη φαρέτρα του μπουν και τέτοιου επιπέδου υλικά τότε ποιος τον πιάνει.