Ένα από τα πιο «καυτά» μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού θα αφορά τον Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός φαίνεται ότι πήρε την απόφαση να αλλάξει ομάδα, χώρα και πόλη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Ok Diario», ο Μπαπέ έχει πάρει την απόφαση να απαντήσει αρνητικά στην «χρυσή» πρόταση ανανέωσης που του είχε γίνει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, αυτό θα συμβεί για χάρη της μετακίνησης του στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία των δύο πλευρών λήγει το καλοκαίρι του 2022. Στις τάξεις της γαλλικής ομάδας, όμως, ήθελαν να προχωρήσουν στην ανανέωση της από τώρα. Αυτό έχει τη λογική του, καθώς αν ο Μπαπέ δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του είναι τεράστια η πιθανότητα να παραχωρηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Ένα σενάριο που σίγουρα απεύχονται στην Παρί. Γι’ αυτό, άλλωστε, του είχαν κάνει πρόταση με απολαβές ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο.

Ωστόσο, το «χρυσάφι» της γαλλικής ομάδας δεν δείχνει να συγκινεί τον 22χρονο άσο, που ετοιμάζεται να αποχωρήσει μετά από τέσσερα χρόνια στο Παρίσι. Αυτό, όμως, που έχει σημασία είναι η ομάδα που το «Ok Diario» αναφέρει πως έχει διαλέξει ο Μπαπέ για να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον διεκδικεί εδώ και χρόνια. Η «βασίλισσα» μετά την φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο αναζητά τον νέο ηγέτη της. Τον άνθρωπο που θα την οδηγήσει στη νέα εποχή και οι ιθύνοντες της τον έχουν βρει στον Γάλλο επιθετικό. Παράλληλα, και ο ίδιος μοιάζει να έχει «θαμπωθεί» από την ισπανική ομάδα. Άλλωστε, έχει παραδεχθεί ουκ ολίγες φορές πως ήταν φαν της τα προηγούμενα χρόνια.

Απομένει να δούμε την αντίδραση της Παρί, που σε μία τέτοια περίπτωση περιμένει να καρπωθεί πολλά χρήματα για να τον αφήσει να φύγει, αν και με δεδομένο ότι το 2022 λήγει το συμβόλαιο του Μπαπέ και οι Γάλλοι είναι αναγκασμένοι να τον παραχωρήσουν το καλοκαίρι.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.