Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ομιλία του στα Σέρβια Κοζάνης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία, αναφέρθηκε στην σημασία των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, τονίζοντας ότι «ο μεγάλος κίνδυνος για τη Δημοκρατία είναι η αποχή».

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τους παρευρισκόμενους «να αποκρούσουμε και τη χαλαρότητα και τις όποιες προσωρινές στεναχώριες, να πάμε στις εκλογές συντεταγμένα και με απόλυτη συσπείρωση, να στείλουμε μήνυμα σταθερότητας και συνέχειας».

«Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η χώρα είναι η πολιτική αστάθεια» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, ενώ σημείωσε ότι «έχουμε τρία χρόνια μπροστά μας και θέλω το βράδυ της 9ης Ιουνίου το μήνυμα της ισχύος της ΝΔ να είναι δυνατό».

«Η σταθερότητα είναι προϋπόθεση για μεγάλα άλματα στο μέλλον», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακόμη, ανάφερε ότι «είναι μεγάλη τιμή να είμαι δεύτερη φορά εκλεγμένος πρωθυπουργός σε μια προσπάθεια ανάταξης της χώρας» ενώ παράλληλα σημείωσε ότι «σεβόμαστε πάντα τις επιλογές των τοπικών κοινωνιών, προσπαθούμε να ακούμε και να καλύπτουμε τα αιτήματά σας».

«Αν τα οικονομικά της χώρας δεν πήγαιναν καλά δεν θα είχαμε και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που θέσαμε στη διάθεση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τα προβλήματα των δημοτών», επισήμανε ο πρωθυπουργός.

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κοζάνη ξεκίνησε από την Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης των προβλημάτων που παρουσίασε πριν από δύο χρόνια σε συγκεκριμένο σημείο η γέφυρα αλλά και για τον προγραμματισμό που υπάρχει σε επίπεδο ελέγχου και νέων εργασιών συντήρησης στο σύνολο της γέφυρας.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη για όλες τις εργασίες το σχεδιασμό τις παρεμβάσεις που γίνονται αλλά και για την συντήρηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Χάρη Γκοβεδάρο.

Διαβάστε ακόμη: