Σήμερα το πρωί, οι ιδιοκτήτες 17 διαφορετικών αυτοκινήτων στην Κυψέλη διαπίστωσαν ότι κάποιος τους είχε κοπανήσει σπάζοντας φανάρια, προφυλακτήρες, πόρτες και καθρέφτες. Φυσικά ήταν ο ίδιος άνθρωπος.

Ο πιλότος της ιστορίας μας ξεκίνησε να τρακάρει αριστερά και δεξιά από την οδό Καρπάθου, στη συνέχεια έστριψε στην Σταυροπούλου και κατέληξε στην Μηθύμνης.

-----------------

Το αποτέλεσμα αυτής της τρελής πορείας ήταν άφθονες ζημιές των κάποιων εκατοντάδων ευρώ η καθεμία, οπότε η σούμα ανέρχεται σε κάποια χιλιάρικα καταστροφής.

Τελικά, ο οδηγός παράτησε το αυτοκίνητό του στη διασταύρωση Σταυροπούλου και Μηθύμνης.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς, ούτε καν ο δημόσιος κίνδυνος με πόδια, δηλαδή ο ιδιοκτήτης του οχήματος.  Ο οποίος, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ βρέθηκε και μεταφέρθηκε στην Τροχαία Αθηνών. Επίσης, έγινε και καταγραφή των ζημιών για να πάει εκεί που πρέπει η λυπητερή, ενώ όπως διαπιστώθηκε δεν ήταν μεθυσμένος.