Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η Ελληνική Ομοσπονδία έχει στείλει αίτημα στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου τον ερχόμενο Μάιο εκεί.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, έχει στείλει συγκεκριμένο έγγραφο στον ομόλογό του στη χώρα της Ωκεανίας, Κρις Νίκου. Μάλιστα, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας της Αυστραλιανής Ομοσπονδίας, Πίτερ Φιλόπουλος, μέσω του «Ελληνικού Κήρυκα», επιβεβαίωσε ότι έχει σταλεί το αίτημα από την ελληνική πλευρά.

Επίσης, ο κύριος Φιλόπουλος έκανε γνωστό ότι η Ομοσπονδία όχι μόνο είναι θετική σ’ αυτήν την ιδέα αλλά ήδη έχει ενημερώσει και την πολιτεία της Βικτώριας, για το αν είναι θετικοί κι εκείνοι με τη σειρά τους για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στη Μελβούρνη. Αυτό που οφείλει να κάνει πλέον με τη σειρά της η ΕΠΟ, βάσει των λεγομένων του κ. Φιλόπουλο στον «Ελληνικό Κήρυκα» είναι να στείλεις τις λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού.

Επιπλέον, ο κύριος Φιλόπουλος ενημέρωσε ότι τον ερχόμενο Ιούνιο θα έρθει στην Ελλάδα στο πλαίσιο συζητήσεων που θα έχει για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΠΟ ή ακόμα και με Έλληνες ποδοσφαιριστές σ’ ένα πιο διευρυμένο πλαίσιο.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση: «Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας απάντησε θετικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο να συζητήσουν το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στην Αυστραλία, λόγω της εκεί ομογένειας. Η ΕΠΟ θα ξεκινήσει συζητήσεις με την ΠΟ Αυστραλίας.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι συζητήσεις και με την Κρίσταλ Πάλας για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο γήπεδό της».

Διαβάστε ακόμη: