Η Αμερικανίδα ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί κάλεσε σε διεθνή κινητοποίηση και βοήθεια προς την Τουρκία και τη Συρία μετά τους φονικούς σεισμούς που έχουν αφήσει πίσω τους μέχρι ώρας πάνω από 33.000 οι νεκρούς.

Στην ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, η Αντζελίνα Τζολί μοιράστηκε ένα βίντεο με έναν υπάλληλο να εκτελεί δραστηριότητες έρευνας και διάσωσης στη Συρία, λέγοντας «χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας».

Η ανάρτηση περιελάβανε επίσης τη φωτογραφία του πατέρα που κρατά το χέρι της κόρης του, η οποία πέθανε κάτω από τα ερείπια στο Καχραμανμαράς, μια εικόνα από το Χατάι που τραβήχτηκε με drone και ένα απόσπασμα από τις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης στη Συρία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία μοιράστηκε επίσης τον σύνδεσμο της φιλανθρωπικής εκστρατείας με τους ακόλουθούς της, είπε: «Η καρδιά μου είναι με τους λαούς της Συρίας και της Τουρκίας. Είναι δύσκολο να κατανοήσω τον αφάνταστο πόνο που υπέστησαν πολλές οικογένειες. Ελπίζω ότι άλλοι θα σκεφτούν να κάνουν δωρεές ώστε να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για να σώσουν ζωές».

Διαβάστε ακόμη: