Για την αγορά του ξενοδοχείου Apanema από την Ιντρακάτ στη Μύκονο, το οποίο βρίσκεται σχεδόν δίπλα στο περίφημο Cavo Tagoo της φίλης μου της Σούλας Λιάκου και του Πάρι, έχετε ήδη πληροφορηθεί από τα σχετικά δημοσιεύματα και τις επίσημες ανακοινώσεις!

Και αναμφίβολα αποτελεί μια πολύ σπουδαία και έξυπνη κίνηση του Αλεξάνδρου Εξάρχου και των Μπακοκαυμενάκηδων, για την οποία θα σας αναλύσουμε προσεχώς! Γιατί απλώς έχετε δει το στίγμα των προθέσεων…

Το Apanema λοιπόν αποκτήθηκε από την οικογένεια Χαρακόπουλου που υπήρξε και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, όπως και πλείστων όσων ακινήτων στο νησί!

Οι Χαρακόπουλοι, σε καμία περίπτωση δεν είναι μια …άγνωστη οικογένεια, που δεν την ξέρει κανείς, όπως κάποιοι θέλουν να την εμφανίσουν ξαφνικά!

Ούτε …απλώς κληρονόμοι είναι, ούτε έτυχε στη ζωή τους να διαθέτουν μεγάλη περιουσία στο νησί!

Η υποτίμηση μιας παραδοσιακής και πολύ σοβαρής οικογένειας της Μυκόνου, που την σέβονται όλοι, μου προκάλεσε εντύπωση ως προς την σκοπιμότητα που κρύβεται πίσω από τα δημοσιεύματα!

Και το λέω αυτό, επειδή ο Κρίτων Χαρακόπουλος υπήρξε ο πρώτος σύζυγος της νυν Προέδρου των εφοπλιστών Μελίνας Τραυλού, με την οποία μάλιστα έχει ένα παιδί!

Δεν σημαίνει λοιπόν ότι επειδή ο άνθρωπος χώρισε με την Πρόεδρο Μελίνα ξαφνικά μετατράπηκε σε ανώνυμο, τον οποίο δεν ξέρει κανείς!!!

Προφανώς επειδή ο Κρίτων δεν υπήρξε ετερόφωτος, ούτε μετατράπηκε σε μούτσο ή λοστρόμο, βαφτίστηκε «ανώνυμος»!

Φαινόμενα των καιρών …

Διαβάστε ακόμη: