Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύεται ένας κτηνοτρόφος στην Κρήτη, ο οποίος δέχτηκε τα πυρά αγνώστων από πυροβόλο όπλο στο χωριό Βιλανδρέδο Ρεθύμνου νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, άγνωστοι μπήκαν στο ποιμνιοστάσιό του και τον πυροβόλησαν τουλάχιστον δύο φορές, με τον 69χρονο να πέφτει στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένος. Ο ίδιος φέρεται να κάλεσε τον γιο του, ενόσω είχε ακόμα τις αισθήσεις του, ο οποίος τον βρήκε σε πολύ άσχημη κατάσταση γύρω στις 7 το πρωί.

Κρήτη: Toυ έκοψαν τη γλώσσα για να μην φωνάξει

Οι δράστες έκοψαν και τη γλώσσα του κτηνοτρόφου με μαχαίρι για να μην μπορεί να φωνάξει! Ο 69χρονος κτηνοτρόφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 69χρονος κτηνοτρόφος είναι πατέρας του νεαρού που είχε δεχτεί επίθεση με καυστικό υγρό τον περασμένο Ιούλιο στην περιοχή του Κουμπέ στο Ρέθυμνο.

Οι δύο υποθέσεις, η σημερινή επίθεση στον 69χρονο και η επίθεση με καυστικό υγρό στον 26χρονο, δεν αποκλείεται να σχετίζονται, όπως επισημαίνουν τα τοπικά μέσα.

Διαβάστε ακόμη: