Για τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του νέου προέδρου Στέφανου Κασσελάκη μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης σε συνέντευξή του το βράδυ της Κυριακής (22/10) στο Attica Tv.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης όσοι διαφωνούν με τον Στέφανο Κασσελάκη απλά να το «βουλώσουν» και να βοηθήσουν.

Σταμάτης Κραουνάκης: «Χείμαρρος» για Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Κασσελάκης ήρθε και τα έκανε όλα. Άλλαξε την ατζέντα και τη συμπεριφορά, ήταν μια προσωπικότητα θαρραλέα, δεν ξέρουμε πώς θα μας βγει, μπορεί να μας βγει σκ… και θα πούμε κάναμε λάθος. Από τη στιγμή που πήρε πλειοψηφία βουλώστε το και βοηθήστε» τόνισε ο κ. Κραουνάκης.

Αναφορικά με τα πικρόχολα σχόλια που δέχτηκε ο μουσικοσυνθέτης, μετά την κοινή φωτογραφία του με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του Τάιλερ ΜακΜπέθ, από τη συναυλία του στο Ηρώδειο είπε: «Είπαν ότι είμαι η παρένθετη μητέρα λόγω κοιλιάς. Αν με ενόχλησε κάτι είναι ο υποβιασμός της γυναίκας. Το θέμα ήταν ότι είναι τρεις γκέι και ο μεσαίος θα κάνει τη μάνα, αυτός ήταν ο στόχος. Πήγαν οι τάδε στον τάδε “μ, σας ξέρουμε εσάς” και από κάτω τα σχόλια ήταν χυδαία».

Σχετικά με τη δήλωση του κ. Κασσελάκη ότι θέλει να αποκτήσει παιδιά με τον σύντροφό του μέσω παρένθετης μητέρας, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε: «ναι, να βρουν μια γυναίκα που τη γουστάρουν να τους κάνει το παιδί τους και να το υιοθετήσουν και να τελειώσουμε με αυτή την αηδία στην Ελλάδα» είπε.

«Ένα τέτοιο ζευγάρι μπορεί να μεγαλώσει από τη νοσταλγία της οικογένειας ένα παιδί. Έχω φίλους που έχουν υιοθετήσει, η τρυφερότητα και η αυστηρότητα είναι παραδειγματική» κατέληξε ο μουσικοσυνθέτης.

Διαβάστε ακόμη: