Όλα στραβά τα έκανε ένας 56χρονος αλλοδαπός που προσπαθούσε να βγάλει χρήματα με διάφορους τρόπους, όπως αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου και της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε σε περιοχή της Κοζάνης.

Αρχικά, διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης, αλλά και σε έλεγχο που έγινε στον 27χρονο αλλοδαπό που μετέφερε αποκαλύφθηκε ότι είχε περάσει παράνομα στη χώρα χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα. Σαν να ήταν αρκετά αυτά, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν 908 προϊόντα τα οποία διέθετε προς πώληση χωρίς νόμιμα παραστατικά και την απαιτούμενη άδεια, μεταξύ αυτών αναπτήρες, τηλεκοντρόλ, ομπρέλες, μπαταρίες.

Ο 56χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη διακίνηση αλλοδαπού, παράβαση του νόμου περί πλανόδιου εμπορίου και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.

Πωλούσαν είδη αμφίβολης γνησιότητας
«Μαϊμού» καλλυντικά διέθεταν προς πώληση δύο Ελληνίδες οι οποίες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Τυχερού να κινούνται με Ι.Χ. αυτοκίνητο σε έναν οικισμό του Έβρου. Κατά τον έλεγχο που έγινε στο όχημα, βρέθηκαν συνολικά 123 συσκευασίες καλλυντικών προϊόντων και αρωμάτων αμφίβολης γνησιότητας, οι οποίες κατασχέθηκαν. Οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε ακόμη: