Δεκατέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη δολοφονία της Χρυσούλας Βλάχου στην Κοζάνη και τα αδέλφια της θρηνούν μέχρι και σήμερα τον άδικο χαμό της.

Η 31χρονη βρέθηκε νεκρή σε μια λίμνη αίματος, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι είχε πέσει από τις σκάλες. Όπως αποδείχθηκε αργότερα, η υπόθεση έκρυβε μια μεγάλη ανατροπή καθώς ο σύζυγός της την είχε δολοφονήσει και «έστησε» τα πάντα στην εντέλεια ώστε να φανεί σαν ατύχημα.

Το 2019 η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό και ο άνδρας κρίθηκε ομόφωνα ένοχος. Καταδικάστηκε χωρίς κανένα ελαφρυντικό, με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Κοζάνη: «Λύγισαν» τα αδέλφια της περιγράφοντας τη δολοφονία της – «Ήταν το μικρό μας το αδελφάκι…»

Τα αδέλφια της Χρυσούλας Βλάχου μίλησαν στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» και περιέγραψαν τη δολοφονία της.

«Μας είχε παραπλανήσει στην αρχή. Έπιασε την αδερφή μου απ’ τα μαλλιά και τη χτυπούσε κάτω. Το κρανίο της ήταν θρύψαλα», δήλωσε ο ένας από τους αδελφούς της με τη φωνή του να σπα, στη σκέψη όσων βίωσε πριν ξεψυχήσει η άτυχη γυναίκα.

«Είναι μέσα κι εύχομαι με την ψυχή μου να μην βγει από εκεί. Προσπάθησα να την πάρω από κει, αλλά είχε πάθος γι’ αυτόν… για τον δολοφόνο».

Ο δεύτερος αδερφός της δολοφονημένης γυναίκας κατήγγειλε  ότι κανείς δεν στάθηκε πλάι στην οικογένεια που βίωσε μια τόσο τραγική απώλεια, ενώ τόνισε πως ούτε η αστυνομία έκανε σωστά το έργο της.

«Ήρθαν και καθάρισαν με χλωρίνη τα αίματα πριν τις έρευνες και το παρουσίασαν ατύχημα», τονίζει.

«Στην αρχή πιστέψαμε όλα τα αδέλφια ότι έγινε έτσι, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως ήταν αυτός ο φονιάς. Ήταν το μικρό μας το αδελφάκι. Το μόνο κακό ήταν ότι έπρεπε κάποιος από τα αδέλφια μας να τον είχε σκοτώσει», παραδέχθηκε φανερά συγκινημένος.

Διαβάστε ακόμη: