Την τελευταία συνέντευξη που είχε δώσει ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και δεν είχε προβληθεί ως τώρα «έπαιξε», σήμερα, η εκπομπή «Καλοκαίρι #not».

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος απεβίωσε το Σάββατο 21 Αυγούστου, σε ηλικία 65 ετών, με την είδηση του θανάτου του να σκορπίζει θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Την είδηση είχε κάνει γνωστή μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Η τελευταία συνέντευξη

Η εκπομπή «Καλοκαίρι #not» προέβαλε την τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, η οποία μέχρι σήμερα δεν είχε «παιχτεί» ποτέ στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, το περασμένο φθινόπωρο, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου, όμως η συνέντευξη δεν προβλήθηκε ποτέ και πουθενά ως σήμερα.

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Η τελευταία συνέντευξη που δεν «έπαιξε» ποτέ

Ο ηθοποιός, στην συγκεκριμένη συνέντευξη, είχε αποκαλύψει πως του είχε γίνει πρόταση να παίξει στην πετυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» αλλά η συνεργασία δεν προχώρησε, ενώ σχολίασε επίσης και διάφορα από τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

«Δεν μου αρέσει να τα λέω. Συζητούσα για έναν πολύ σπουδαίο ρόλο σε τηλεοπτική σειρά, ο οποίος παίχτηκε από άλλον συνάδελφο και είναι επιτυχία αυτή τη στιγμή. Είχε γίνει πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες. Μετά μου είχαν γίνει κάποιες προτάσεις που όμως δεν μου πολυ-άρεσαν.», είχε πει σχετικά ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην τηλεόραση τονίζοντας πως αυτή «δεν είναι πια όπως παλιά» ενώ έκανε και αναφορά στα πολλά ριάλιτι που προβάλλονται σχολιάζοντας «Τα ριάλιτι είναι μια πονεμένη ιστορία, δεν τα βλέπω καθόλου, είμαι αντίθετος που υπάρχουν. Το Bachelor και το Big Brother δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν, τέτοιες εκπομπές. Μας υποβαθμίζει όλους, και την τηλεόραση και εμάς τους ίδιους. Την κοινωνία μας, τους τηλεθεατές και αυτούς που συμμετέχουν ακόμα πιο πολύ», είχε δηλώσει.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι βλέπει ο ίδιος, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος απάντησε ότι έχει «τρέλα» με τα ντοκιμαντέρ ενώ βλέπει και κάποιες σειρές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ: