Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ενεργοποιεί την βόμβα του καλοκαιριού δίνοντας τα χέρια με τον Κώστα Σλούκα για συμβόλαιο τριών χρόνων.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (06/07) έγινε γνωστό πως ο διεθνής γκαρντ αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» λίγες ημέρες νωρίτερα.


Ο Σλούκας έμεινε ελεύθερος στην αγορά αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Φενέρμπαχτσε να ήταν -σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα- σε πρώτο πλάνο. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός έκανε all-in προκειμένου να αποκτήσει τον 33χρονο Έλληνα άσσο προσφέροντας τριετές συμβόλαιο.

Το τριφύλλι είχε βάλει εξαρχής ψηλά τον πήχη το φετινό καλοκαίρι, πλέον όμως, μια κίνηση σαν κι αυτή δείχνει πως ο στόχος του δεν είναι απλά η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στην EuroLeague. Ο ξεκάθαρος στόχος είναι ένας: η επιστροφή στο Final Four.

Ο 33χρονος γκαρντ να μετακομίζει από το ΣΕΦ στο ΟΑΚΑ μέσα σε μερικές ημέρες. Ο τελευταίος που έκανε αυτό το ταξίδι ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, το καλοκαίρι του 2018.

Πλέον, ο Κώστας Σλούκας αφήνει στην άκρη τα ερυθρόλευκα για να φορέσει τα πράσινα και να γίνει αυτόματα ο ηγέτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα