Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό καθώς απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έκαναν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στη συνάντηση που είχαν την περασμένη Δευτέρα.

Σε εκείνο το ραντεβού αναλύθηκαν τα προβλήματα του Κώστα Σλούκα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον τρόπο με τον οποίον τον χρησιμοποιεί. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος τον άκουσαν αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να παρέμβουν για αγωνιστικά ζητήματα στον προπονητή.

Ο επίλογος της συνάντησης ανέφερε πως θα γίνει και δεύτερο ραντεβού, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη. Οι μέρες πέρασαν και χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός επικοινώνησε με τον ατζέντη του παίκτη προκειμένου να υπενθυμίσει πως η πρόταση για 2+1 χρόνια συνολικής αξίας μεταξύ 4.5 και 5 εκατομμυρίων ευρώ ζητούσε απάντηση μέχρι σήμερα (06/07).

Ο Μπαρτζώκας είχε ξεκαθαρίσει στη διοίκηση πως ήθελε τον Σλούκα στην ομάδα, τον θεωρούσε μέλος του βασικού κορμού της, αλλά θα τον χρησιμοποιούσε με τον τρόπο που αυτός έκρινε καλύτερα. Οι δύο άντρες δεν επικοινώνησαν καθόλου το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην αλλάξει γνώμη και να αποχωρήσει μετά από τρία χρόνια από τον Ολυμπιακό. Η απόφαση του είχε να κάνει περισσότερο με τους προβληματισμούς γύρω από τον ρόλο του και πολύ λιγότερο με τα οικονομικά δεδομένα.

Πιθανότερος προορισμός η Φενέρμπαχτσε

Ο Σλούκας πλέον βρίσκεται στην αγορά των free agent και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν 3-4 ομάδες Euroleague οι οποίες τον έχουν προσεγγίσει. Ο ίδιος περίμενε να τελειώσει πρώτα με τον Ολυμπιακό και πλέον μπαίνει σε διαπραγματεύσεις. Πιθανότερος προορισμός του είναι η επιστροφή στη Φενέρμπαχτσε η οποία του έχει κάνει μία πρόταση για 2+1 χρόνια χωρίς να είναι γνωστές οι οικονομικές απολαβές που του προτείνει.

Διαβάστε περισσότερα