Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν είναι διατεθειμένη να δοκιμάσει τα πάντα -κυριολεκτικά τα πάντα- για να μείνει έγκυος από τον Τράβις Μπάρκερ.

Στη διάρκεια του πρόσφατου επεισοδίου των “The Kardashians” στο Hulu, η Κόρτνεϊ είπε πως ο γιατρός γονιμότητας τής έδωσε εντολή να καταπίνει το σπέρμα του Μπάρκερ.

«Αλλά είπε κάτι – μας είπε, βασικά μου είπε ότι αυτό που θα βοηθούσε [τον θυρεοειδή μου] ήταν να πίνω το σπέρμα του 4 φορές την εβδομάδα», είπε αμήχανα η Κόρτνεϊ.

«Αγαπώ αυτόν τον γιατρό», απάντησε γελώντας ο Μπάρκερ, προσθέτοντας ότι έχει σπέρμα «πρώτης ποιότητας».

Στη νέα σεζόν του ριάλιτι, το ζευγάρι μιλάει συνεχώς ανοιχτά για τις δυσκολίες εγκυμοσύνης της Κόρτνεϊ και πρόσφατα κάποιος γιατρός τούς συνέστησε να κάνουν μαζί νηστεία, απέχοντας απο το σεξ, την καφεΐνη και την γυμναστική.

«Θεέ μου, ήταν τρελό», είπε η Κόρτνεϊ για την νηστεία, μιλώντας στο Bustle. «Αλλά βασικά βελτίωσε τα πάντα», πρόσθεσε.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τον Τράβις Μπάρκερ, που επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν δικό τους παιδί, παντρεύτηκαν πρόσφατα στο Πορτοφίνο της Ιταλίας, ντυμένοι αμφότεροι με Dolce & Gabbana.

Στην τελετή είχαν καλέσει στενούς συγγενείς και φίλους με εξαίρεση την Κέιτλιν Τζένερ, που δεν ήταν καλεσμένη, και τον Ρομπ Καρντάσιαν, που δεν ήθελε να παρευρεθεί.

Παρόντα ήταν επίσης τα παιδιά της Κόρτνεϊ με τον πρώην της, Σκοτ Ντίσικ — Μέισον, 12, Πενέλοπε, 9, και Ρέιν, 7 — καθώς και τα παιδιά του Τράβις Μπάρκερ με την Σάνα Μοκλέρ —Λάντον, 18, Αλαμπάμα, 16, και η θετή κόρη του Ατιάνα, 23.

«Αυτή δεν είναι μέθοδος για να κάνεις παιδί», γράφουν οι χρήστες του Twitter

Φυσικά, το κοινό του Twitter δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωσή της και μάλλον, βρήκε την ευκαιρία να της «επιτεθεί» για τις προκλητικές εμφανίσεις και δηλώσεις για την ερωτική της ζωή με τον μουσικό.