Σε λίγες ώρες θα τελεστεί ο θρησκευτικός γάμος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και του Τράβις Μπάρκερ. Το ζευγάρι μαζί με τις οικογένειες τους και τους φίλους τους ταξίδεψαν στην Ιταλία προκειμένου να τελεστεί το ιερό μυστήριο.

Η πρώτη τελετή έγινε προ ολίγων ημερών στην Καλιφόρνια, όλοι όμως περιμένουν το μεγάλο γεγονός που έχει σχεδιαστεί στην Ιταλία.

«Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και Τράβις Μπάρκερ, θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης για 2η φορά στο Πόρτοφινο της Ιταλίας. Και αυτό μόλις λίγες ημέρες μετά την χαμηλών τόνων γαμήλια τελετή σε δικαστήριο της Σάντα Μπάρμπαρα, στην Καλιφόρνια», μεταδίδει η Daily Mail.

Στον πρώτο γάμο, η σταρ του «Keeping Up With The Kardashians» εμφανίστηκε με μίνι νυφικό και πέπλο στα μαλλιά. Το νυφικό της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν είχε βαθύ ντεκολτέ και κόκκινη καρδιά, ενώ ο ντράμερ των «Blink 182» φορούσε ένα μαύρο σμόκιν. Μετά την τελετή, οι νεόνυμφοι έφυγαν με ένα vintage μαύρο κάμπριο που είχε πάνω τη χαρακτηριστική πινακίδα «μόλις παντρεύτηκαν».

Για τον γάμο της χρονιάς βρίσκονται στην Ιταλία η Κιμ και η Κλόε Καρντάσιαν, η μητέρα της Κρις Τζένερ και οι δύο μικρότερες ετεροθαλείς αδελφές της, Κένταλ και Κάιλι Τζένερ.

Μάλιστα οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από το pre-wedding party του ζευγαριού, δείχνουν τη διάσημη οικογένεια να διασκεδάζει πολύ στο ιταλικό θέρετρο.