Κόρτνεϊ Καρντάσιαν – Τράβις Μπάρκερ: Παραδέχτηκαν πως είναι εραστές. Ο Άγιος Βαλεντίνος θα πρέπει σίγουρα να είναι ο αγαπημένος της διάσημης οικογένειας Καρντάσιαν.
Μετά την Κένταλ Τζένερ η οποία την περασμένη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, αποφάσισε πάνω στην πάγκο της κουζίνας να επιβεβαιώσει μέσω instagram τη σχέση της με τον άσσο του ΝΒΑ, Ντέβιν Μπούκερ, σειρά είχε η ετεροθαλής αδελφή της.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κόρτνεϊ Καρντάσιαν – Τράβις Μπάρκερ

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αφού ταλαιπώρησε για αρκετούς μήνες τους paparazzi, τροφοδοτώντας τις gossip στήλες με τις φήμες ότι είναι ερωτευμένη με τον επί χρόνια καλό της φίλο, ντράμερ της ροκ μπάντας Blink-182, Τράβις Μπάρκερ – τελικά το επιβεβαίωσε.

Με μια ανάρτησή της στο instagram πριν λίγες ώρες, κοινοποίησε στους περισσότερους από 111 εκατ. followers της, μια φωτογραφία του δικού της χεριού -με άψογο μανικιούρ με κόκκινες καρδούλες- να βαστά σφιχτά το γεμάτο τατουάζ χέρι του Τράβις Μπάρκερ. Εκείνος απάντησε με ένα emoji μαύρη καρδούλα και κανείς πλέον δεν μπορεί να αμφιβάλλει ότι οι καλοί φίλοι μπορούν να γίνουν και ιδανικοί εραστές.