Εναν ακόμη γάμο, τον τρίτο κατά σειρά, αυτή τη φορά στο Πόρτο Φίνο έκανε χθες η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τον Τράβις Μπάρκετ, σε ένα φανταστικό σκηνικό στο οποίο μετέφερε αρκετή από την -κιτς- αισθητική της οικογένειας.

Η νύφη φορούσε ένα σούπερ μίνι νυφικό, το οποίο έμοιαζε περισσότερο με κορσέ με μια μικρή διάφανη φουστα για να καλύπτει βασικά σημεία και είχε ένα τεράστιο πέπλο, μέτρων, στο οποίο είχαν κεντήσει την Παναγία ακριβώς όπως την έχει κάνει τατουάζ στο κεφάλι του ο σύζυγός της, πλέον Τράβις Μπάρκετ.

Μάλιστα η Παναγία ήταν προφανώς ένα από τα βασικά σημεία του νυφικού καθώς υπήρχε και στο κοντό πέπλο που φόρεσε αργότερα, αλλά και στο φόρεμα που φόρεσε στο πάρτι την παραμονή του γάμου

Το νυφικό της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, όπως και όλων των φορεμάτων των Καρντάσιαν και Τζένερ όλες τις τελευταίες ημέρες που… εξέδραμαν στο Πόρτο Φίνο είχαν την υπογραφή των Dolce&Gabbana

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, σέξι και ροκ νύφη παντρεύτηκε τον Μπάρκετ στο μεσαιωνικό φρούριο Castello Brown σε ένα πραγματικά μαγευτικό σκηνικό.

Δημοσιεύοντας μια σειρά από από το γάμο της με τον 46χρονο μουσικό η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έγραψε: «Ευτυχισμένοι για πάντα».

Η διάσημη οικογένειά της ήταν όλη εκεί για να τη στηρίξει την ιδιαίτερη αυτή μέρα, συμπεριλαμβανομένων των αδελφών της Κιμ, Κάιλι, Κένταλ και Κλόι και φυσικά η μητέρα της Κρις Τζένερ η οποία και την συνόδευσε στην τελετή και την παρέδωσε στο γαμπρό.

Παράνυφοι του ζευγαριού ήταν τα παιδιά τους, ο 18χρονος γιος του Μπάρκετ, Λάντον αλλά και η εννιάχρονη Πενέλοπε κόρη της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Φυσικά τόσο η νύφη όσο και όλη η οικογένεια των Καρντάσιαν πλημμύρισαν τα social media με φωτογραφίες

Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες των Dolce&Gabbana

Oι Dolce&Gabbana έγραψαν στο Instagram τους:

Η Kourtney Kardashian φοράει ένα μοναδικό στο είδος του #DGAltaModa λευκό μεταξωτό φόρεμα από δαντέλα και σατέν και ένα δραματικό χειροποίητο κεντημένο πέπλο.
Για το φόρεμα, οι #DomenicoDolce και #StefanoGabbana εμπνεύστηκαν από τις εμβληματικές φιγούρες των ιταλικών εσωρούχων και τη dolce vita.


Ο κορσές ενισχύει τη σιλουέτα χάρη σε ένα σχέδιο πλούσιο σε εκλεκτά κοψίματα και υλοποιήθηκε ακολουθώντας εξειδικευμένες τεχνικές ραπτικής που τονίζουν τη θηλυκότητα.


Η Kourtney φοράει ένα φαρδύ, μακρύ πέπλο από τούλι με απλικέ από λουλουδάτη δαντέλα εμπνευσμένο από τα λουλούδια των κήπων του Portofino. Το πέπλο έχει κεντηθεί στο χέρι με μια μεγάλη απεικόνιση της Παναγίας και τις λέξεις «οικογένεια, σεβασμό, πίστη».
Το κέντημα, που έγινε με την τεχνική “σταυροβελονιά”, θυμίζει το τατουάζ του συζύγου της Travis και αποτελεί σύμβολο συμμαχίας, σεβασμού και κοινής αφοσίωσης.
Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με γάντια από τούλι και λευκές δαντελένιες γόβες.