Το γεγονός ότι βρίσκονταν στο Λας Βέγκας για την τελετή απονομής των βραβείων Grammy 2022 εκμεταλλεύτηκαν η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker και παντρεύτηκαν σε μια μυστική τελετή!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία μυστική τελετή σε ένα από τα παρεκκλήσια που βρίσκονται διάσπαρτα στην πόλη.

Σύμφωνα με το TMZ, το οποίο μετέδωσε την είδηση την Τρίτη 5 Απριλίου, η Kourtney Kardashian και ο drummer του συγκροτήματος Blink-182, Travis Barker βρέθηκαν σε παρεκκλήσι του Las Vegas περίπου στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 4 Απριλίου, λίγες μόνο ώρες αφού εκείνος είχε βρεθεί ζωντανά με το συγκρότημά του στη σκηνή των Grammys.

Ακόμα περισσότερες ώρες νωρίτερα είχαν χαρίσει ένα στιγμιότυπο του γεμάτου έρωτά τους στο κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων.

Kourtney Kardashian και Travis Barker παντρεύτηκαν μυστικά στο Las Vegas

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ζευγάρι απαγόρευσε τη λήψη φωτογραφιών από ανθρώπους που εργάζονταν στο παρεκκλήσι.

Οι Kourtney Kardashian και Travis Barkert είχαν μαζί τους τον δικό τους φωτογράφο και προσωπικό ασφαλείας.

Πηγές από το περιβάλλον των Kourtney Kardashian και Travis Barker, ανέφεραν στο TMZ, ότι είχαν μαζί τους τις άδειες γάμου τους, τις οποίες επέδειξαν στον ιδιοκτήτη του χώρου, ο οποίος εκτέλεσε και χρέη μάρτυρα για την τελετή. Όσο για τον ίδιο τον γάμο, τον τέλεσε ένας μίμος του Elvis Presley, καθώς ήταν πολύ σημαντικό για εκείνους να παντρευτούν με τις ευλογίες του «βασιλιά του rock n roll» ή έστω κάποιου που του έμοιαζε.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker δεν θα περιοριστούν μόνο σε αυτόν τον γάμο για να γιορτάσουν την αφοσίωσή τους ο ένας για τον άλλο.

Αυτός είναι ο πρώτος γάμος για την Kourtney Kardashian, η οποία ποτέ δεν παντρεύτηκε τον πρώην σύντροφό της, Scott Disick με τον οποίο έχει αποκτήσει 3 παιδιά. Για τον Travis Barker, αυτός είναι ο τρίτος του γάμος.