«Κάηκε» η Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης 29/5 με τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο Conference League. Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία, καθώς έφερε στην Ελλάδα τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο, επικρατώντας της Φιορεντίνα στον τελικό του της ευρωπαϊκής διοργάνωσης με 1-0, με γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην παράταση.

Ο 21χρονος Κωνσταντής Τζολάκης είχε καθοριστική συμβολή στο να φτάσει ο Θρύλος στην κορυφή και να ζει το όνειρο, μετά τη νίκη απέναντι στη Φιορεντίνα!

Η ξανθιά καλλονή σύντροφός του Τζολάκη – Το κορίτσι που του έκλεψε την καρδιά

Ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» μπορεί να σώζει την εστία του Ολυμπιακού από τα γκολ των αντιπάλων σε κάθε ματς, ωστόσο η όμορφη φοιτήτρια Νάσια Σπανού φαίνεται πως κατάφερε να βάλει γκολ στα δίχτυα της καρδιάς του.

Η κούκλα Νάσια Σπανού κατάγεται από τη Δεσκάτη Γρεβενών και αποφοίτησε πριν από δύο χρόνια από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ως φοιτήτρια έμενε στη Θεσσαλονίκη, αλλά τους τελευταίους μήνες έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή θεάτρου «Δήλος – Δήμητρα Χατούπη».

Η Νάσια Σπανού λατρεύει τα ταξίδια και έχει όνειρα για τον χώρο της υποκριτικής. Μάλιστα, έχει ήδη αναλάβει τους πρώτους θεατρικούς ρόλους της.

Διαβάστε ακόμη: