Ολική επαναφορά το φετινό καλοκαίρι για τον Κωνσταντίνο Βήτα με συναυλίες αλλά και νέο άλμπουμ. Το ιδρυτικό μέλος των Στέρεο Νόβα θα βρίσκεται την Παρασκευή 14 Ιουνίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών όπου θα δώσει μια συναυλία με παλαιότερα αλλά και νέα τραγούδια του.

Πριν από λίγες ημέρες, εξάλλου, κυκλοφόρησε η νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Το χέρι» η οποία περιλαμβάνει τα πρώτα ολοκαίνουργια τραγούδια που παρουσιάζει μετά από οκτώ χρόνια.

Η μουσική βραδιά στον Κήπο του Μεγάρου λοιπόν θα είναι ένα ταξίδι γεμάτο ηλεκτρονικά τοπία, house, ντίσκο και τριπ χοπ μελωδίες από το χθες και το σήμερα.

Ο Κ. Βήτα επαναπροσδιορίζει τις εναλλακτικές επιλογές της αγάπης και της ελευθερίας, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ανησυχία του άλλοτε για τον ίδιο του τον εαυτό και τη σύγχρονη ζωή, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από την ψηφιακή πραγματικότητα, και άλλοτε για τον συμβιβασμό ή την επιδίωξη της αυτογνωσίας. Γιατί μπορεί τα τραγούδια αγάπης να χάνονται και τα σχέδια να αλλάζουν γρήγορα γύρω μας, όμως ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος με τον δικό του μοναδικό τρόπο έκφρασης, χωρίς να καταφεύγει ποτέ σε εύκολες λύσεις.

Διαβάστε ακόμη