Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε με τον δικό του τρόπο τις Ευρωεκλογές 2024, αφήνοντας το δικό του στίγμα στην κρίσιμη βραδιά της 9ης Ιουνίου.

Οι μιμήσεις των πολιτικών αρχηγών έγιναν κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός ηθοποιός «μεταμορφώθηκε» στους αρχηγούς των περισσοτέρων κομμάτων και έθεσε με χιουμοριστικό τρόπο τα διάφορα ζητήματα που ήρθαν στην επιφάνεια στις ευρωεκλογές.

Λάκης Λαζόπουλος: Οι επικές μιμήσεις

Έτσι, από τον ΑΝΤ1 παρέλασαν οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Στέφανος Κασσελάκης, Νίκος Ανδρουλάκης, Κυριάκος Βελόπουλος, Δημήτρης Κουτσούμπας και Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο Λάκης Λαζόπουλος παρουσίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη που… δεν καταλαβαίνει ορισμένα πράγματα, καθώς κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου ο κόσμος να περνάει καλά.

Όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Λάκης Λαζόπουλος τον έκανε να ψάχνει τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, αλλά και το σκυλάκι τους, τη Φάρλι.

«Πού είναι ο Τάιλερ, πού είναι το σκυλί; Το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε ως ΣΥΡΙΖΑ είναι να σας πάμε όλους μαζί μια εκδρομή. Θα κάνουμε πικ νικ με σούσι. Ο Τάιλερ κόβει πολύ ωραία τον σολομό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμα πιο μπερδεμένα φαίνεται πως ήταν τα πράγματα για τον Νίκο Ανδρουλάκη, καθώς ο γνωστός ηθοποιός τον παρουσίασε να λέει κάποια πράγματα που δεν τα καταλάβαινε κανένας, ενώ στο τέλος είπε «συλλυπητήρια» στον εαυτό του.

Όσον αφορά τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε αναφορά στις παλαιότερες αναφορές του για τις επιστολές του Ιησού και τις κηραλοιφές που πουλούσε.

Στο βιντεάκι που ετοίμασε ως Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Λάκης Λαζόπουλος στάθηκε περισσότερο στην ιδεολογία του ΚΚΕ, προσπαθώντας να εξηγήσει κάποια πράγματα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Τέλος, ως Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Λάκης Λαζόπουλος την παρουσίασε με πλάτη στην κάμερα, καθώς θέλει να κοιτάει μόνο το λαό, ενώ μιλούσε διαρκώς για τον κοινοβουλευτικό της έργο.

Διαβάστε ακόμη