O Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα στο Μοναστήρι του Αγίου Κυπριανού στη Χασιά.

Στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha με την Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσίασαν τις λεπτομέρειες όπως αυτές δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα «On Time».

Στο πρόγραμμα του Alpha φιλοξενήθηκε και η δημοσιογράφος Ρενέ Σαραντινού που έκανε την αποκάλυψη για τοΝ γάμο του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνούν τους δέκα, ενώ τα παιδιά του νομικού, ο Θάνος και η Φένια, απουσίαζαν από την τελετή.

Κουμπάρος τους έγινε ένας από τους πιο καλούς φίλους του Κωνσταντίνου Πλεύρη. Απούσα όμως από το μυστήριο ήταν και η μητέρα της νύφης αφού διάφορα προβλήματα υγείας δεν της επέτρεψαν να παραστεί στον γάμο.

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Ποιοι ήταν καλεσμένοι στον γάμο τους

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έπειτα αναρωτήθηκε προς τι η άκρα μυστικότητα αφού το προηγούμενο διάστημα οι δύο νεόνυμφοι δεν είχαν κρύψει την σχέση τους και μιλούσαν πολύ συχνά για τον έρωτά τους, με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να αναφέρεται και στα σχέδια του να παντρευτούν, ακόμη και στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί.

«Η δική μου εκτίμηση γιατί αποφάσισαν να παντρευτούν τόσο μυστικά και όπως ανέφερε και η κυρία Σιακαβάρα στην επικοινωνία μας ήταν πως δεν ήθελε την έκθεση της τελετής αυτής. Ήταν σε στενό κύκλο και τα παιδιά του κ. Πλεύρη απουσίαζαν. Όπως είπε η κ. Σιακαβάρα και τόνισε η καλεσμένη δημοσιογράφος, «ήταν εκεί όλοι όσοι χρειάζονταν».

Κι αυτό οδήγησε σε υποθέσεις στο πάνελ της εκπομπής για το τί εννοούε η Τζόρτζια Σιακαβάρα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, να σημειώνει: «Δεν ξέρουμε αν ήταν καλεσμένοι. Εξάλλου, ο Θάνος Πλεύρης σε συνεντεύξεις του πως οι σχέσεις του δεν είναι καλές. Είναι διαφορετικό να έχεις προσκληθεί στο γάμο του πατέρα σου και να μην πας και άλλο να μην σε έχουν καλέσει και να το μαθαίνεις από ένα πρωτοσέλιδο. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τί έχει συμβεί… Μόνο οι ίδιοι ξέρουν».

Διαβάστε ακόμη: