Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος τραγουδιστής. Είναι και ένας καταπληκτικός άνθρωπος με ευαισθησίες και μεγαλωμένος σε μία οικογένεια με αρχές. Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος.

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προέβη ο δημοφιλής τραγουδιστής με αφορμή τις φωτιές που συνεχίζουν να καίνε την Ελλάδα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στα πλαίσια της αλληλλεγύης, με ανακοίνωσή του στα social media ανέφερε τους τρόπους με τους οποίους σκοπεύει να στηρίξει τους πυρόπληκτους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδάει για τους πυρόπληκτους

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σύμφωνα με την οποία έσοδα από συναυλίες του θα δοθούν ως στήριξη για τους πυρόπληκτους.

«Σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή οφείλουμε να είμαστε όλοι δίπλα στους συμπολίτες μας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών. Μαζί με τους συνεργάτες του και με αίσθημα ευθύνης αποφασίσαμε να προγραμματίσουμε μία σειρά επιλεγμένων συναυλιών με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Μέρος των εσόδων καθώς και μέρος της προσωπικής μου αμοιβής από τις συναυλίες, που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα διατεθούν για την στήριξη των πληγέντων, ενέργειες αναδάσωσης καθώς και για τα αδέσποτα.

Σχετικά με τις εδώ και αρκετό διάστημα προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στις 12-13/8 στον Πρωταρά της Κύπρου, η προσωπική μου αμοιβή θα διατεθεί για τους παραπάνω σκοπούς, ενώ η επιχείρηση «Nava Seaside» θα διαθέσει μέρος των εσόδων για την κάλυψη όλων των εξόδων θεραπείας ενός συνανθρώπου μας, που διαγνώστηκε πρόσφατα με λευχαιμία. Η κοινωνία μας, μας χρειάζεται και οφείλουμε όλοι ενωμένοι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας».

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ετοιμάζει συναυλίες για τους πυρόπληκτους

«Γι’ αυτό διαφυλάττω την προσωπική μου ζωή»

«Δεν νομίζω ότι έχω δώσει προτεραιότητα ποτέ σε ότι έχει να κάνει με την αναγνωρισιμότητα μου. Θεωρώ ότι αν αποδεχθείς αυτό το status, αυτόματα πέφτεις στην παγίδα της ανασφάλειας. Είναι μια κατάσταση που περισσότερο σε διαβρώνει και σε κρατάει πίσω.

Προτιμώ και προσπαθώ να κρατάω μια ισορροπία ψυχική και σωματική, ώστε να δίνω περισσότερη έμφαση στη δουλειά μου για να βγάλω το καλύτερο αποτέλεσμα. Την προσωπική μου ζωή προσπαθώ να τη διαφυλάττω έτσι ώστε να μην εκθέτω και τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα μου.»  Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για την προσωπική του ζωή σε εβδομαδιαίο έντυπο