Η παρουσιάστρια μάλιστα δημοσίευσε ένα instastory την στιγμή που έπεφταν οι υπογραφές και τάγκαρε τόσο τον τηλεοπτικό σταθμό όσο και την εταιρία παραγωγής Acun Medya, στο δυναμικό της οποίας εντάσσεται.

Η παρουσιάστρια θα ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ αλλά και της εταιρείας παραγωγής Acun Medya.

Όπως αποκάλυψε με την φωτογραφία της, η διάσημη παρουσιάστρια βρισκόταν στην εταιρεία παραγωγής Acun media, όπου και υπέγραψε τη νέα της συμφωνία με τον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, πρόσφατα η chief content editor του καναλιού, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη είχε αναφέρει στην εκπομπή «ΣουΚου Family» σχετικά με την συνεργασία τους: «Ήρθε για να μείνει, δεν θα την αφήσουμε να φύγει. Θα κάνει παραπάνω από ένα πρότζεκτ».

Η ίδια είχε αναφέρει στην κάμερα της ίδιας εκπομπής πως η τηλεόραση της είχε λείψει πάρα πολύ και είναι πολύ ευτυχισμένη, που γυρνάει στην οικογένεια του ΣΚΑΪ:
«Μπαίνω σε μία πολύ όμορφη οικογένεια, γνώριμη για εμένα και είμαι πολύ ευτυχισμένη, που σήμερα, σηματοδοτείται ένα νέο ξεκίνημα για εμένα, σε ένα μέρος, που επί της ουσίας μου άλλαξε την επαγγελματική μου ζωή. Μέσα από το ΣΚΑΪ, μέσα από το Survivor, μου ανοίχτηκε μια νέα πόρτα και μου δόθηκε μια ευκαιρία στην τηλεοπτική μου καριέρα. Έτσι, γυρνάω και χαίρομαι πολύ. Το τι θα κάνω, θα το δούμε».

«Ξανά κοντά σας», ήταν το σχόλιο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη φωτογραφία.

spyropoulou