Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει με μαύρο μπικίνι και αναστατώνει με την ανανεωμένη της εμφάνιση, δείχνοντας πως έχει κάνει καθημερινότητά της τον υγιή τρόπο ζωής με διατροφή και άσκηση.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους χιλιάδες followers της. Για αυτό διαθέτει εξάλλου και ένα από τα πιο πετυχημένα προφίλ στο Instagram.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Από τη Ρόδο, στην Αθήνα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, βρέθηκε στη Ρόδο. Εκεί, μάλιστα, ο σύντροφος της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους γονείς της αγαπημένης του.

Με το που επέστρεψε, όμως, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνέχισε τις εξορμήσεις της στις κοντινές παραλίες, ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι και δείχνοντας μας τις άψογες αναλογίες που διαθέτει πλέον, μετά την απώλεια των δέκα περίπου κιλών.

Όπως θα δει κανείς και στο νέο- παραπάνω- στιγμιότυπο που δημοσίευσε στο Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως αδυνάτισε κι άλλο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της

Σημειώνεται πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι σε μια από τις πιο όμορφες και παραγωγικές φάσεις της ζωής της και δεν διστάζει να μοιραστεί τη χαρά και την ευτυχία της στα social media όπου μετρά μερικούς εκατοντάδες χιλιάδες followers.

Με το ταίρι της, τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίο φαίνεται πως είναι αχώριστοι, δεν είχαν παραδεχτεί- αρχικά- το τι συμβαίνει μεταξύ τους δημόσια αλλά με τις κοινές τους εμφανίσεις να πληθαίνουν, δεν το κρύβουν.

Μπορεί να είναι κοινωνικά events, μπορεί να είναι αθλητικές δραστηριότητες, μπορεί να είναι μια απλή βόλτα. Εξάλλου, προσφάτως είχαν ταξιδέψει μαζί κιόλας ενώ ήταν και στη γιορτή της.