Η Κόνι Μεταξά έκανε έναν απολογισμό για την άνετη ζωή που κάνει, μέσω ανάρτησης στο Instagram.

 

Η ίδια αναφέρθηκε για όλα όσα επωφελείται από την ενασχόλησή της με τα social media και της δίνεται η δυνατότητα να ταξιδεύει και να περνά πλουσιοπάροχες διακοπές. Όπως είπε, κάθε μέρα «νιώθει ευλογημένη» που μπορεί να έχει μια τέτοια ζωή.

Μέσω story, έγραψε: «Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι Influencers που μπορούν και ζουν ζωή σαν τη δική μου αλλά ξέρω ότι δεν περνάει μέρα που να μην λέω δυνατά στον Μάριο ή στους φίλους μας πόσο τυχερή και ευλογημένη νιώθω που μπορώ να ζω μια τέτοια ζωή. Που μπορώ να ταξιδεύω και να βλέπω τόσο όμορφα μέρη, που έχω την τύχη να συνεργάζομαι με ξενοδοχεία και εστιατόρια και ταξιδιωτικές εταιρείες και αεροπορικές.

Επίσης θέλω να πω πως εγώ τουλάχιστον με την παρέα μου όποτε έχουμε μια τέτοια ευκαιρία τη ζούμε στο μέγιστο και όχι απλά για το Instagram, τα στόρι ή το φαίνεσθαι. Δεν ζούμε μέσα από μια οθόνη αλλά ζούμε στην πραγματικότητα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας γιατί χωρίς εσάς να με εμπιστεύεστε και να με ακολουθείτε δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα από όλα αυτά και εύχομαι μια μέρα να μπορέσω να σας τα δώσω πίσω όλα! Νιώθω ευγνώμων κάθε μέρα για τη ζωή που μπορώ και κάνω και ήθελα να το ξέρετε».

κμεταχα3

 

Διαβάστε ακόμη: