Σε εξέλιξη παραμένει η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, για την ταυτοποίηση ατόμων από τον μακρύ κατάλογο των χρηστών που, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, συνομίλησαν 367 φορές με τα προφίλ που είχαν δημιουργηθεί για την 12χρονη από τον Κολωνό στην διαδικτυακή πλατφόρμα Blindchat.

Πίσω από αυτούς τους διαφορετικούς λογαριασμούς και τις συνομιλίες που φαίνεται να ξεκίνησαν πριν από 5 μήνες, στις 25 Μαίου 2022 και διήρκησαν έως και τις 22 Αυγούστου, φέρεται να ήταν ο Ηλίας Μίχος, ενώ εξετάζεται αν και ποιοι άλλοι κρύβονται πίσω από τους επίμαχους λογαριασμούς.

Μεταξύ των ατόμων αυτών, ερευνάται και η συμμετοχή της προφυλακισθείσας 37χρονης μητέρας, καθώς φέρεται ως συνδιαχειρίστρια.

Κατά την πρώτη είσοδο στις 25/5/2022 που έγινε με δοκιμαστικό προφίλ στο blindchat, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πραγματοποιήθηκαν 24 συνομιλίες μέσα σε διάστημα 6 ημερών, δηλαδή έως και τις 31/5/2022.

Ακολούθησε η δημιουργία νέου δοκιμαστικού προφίλ 10 ημέρες μετά, στις 10 Ιουνίου 2022 στις 16:45, όπου μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, μέχρι και τις 11/6 στις 10:43, έγιναν 5 συνομιλίες.

Οι διάλογοι Μίχου με τους βιαστές της 12χρονης στο blindchat

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον τρόπο με τον οποίο ο Μίχος «πουλούσε» το 12χρονο κορίτσι.

Ο 53χρονος είχε φτάσει στο σημείο να εκδίδει το θύμα του με «τιμοκατάλογο» ανάλογα με τις αρρωστημένες ορέξεις των παιδοβιαστών.

Άνδρες όλων των ηλικιών, από διάφορα σημεία της Αττικής, ακόμη και από Θεσσαλονίκη, βίαζαν την 12χρονη άλλοτε για 30 ευρώ και άλλες φορές για 200.

Κάποιοι, μάλιστα, ζητούσαν από τον 53χρονο, φερόμενο ως μαστροπό, να έχουν ειδική «τιμή» και συγκεκριμένες ημέρες που θα βρίσκονταν με το κορίτσι.

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στον Ηλία Μίχο, ο όποιος προσποιείται την 12χρονη, και σε υποψήφιους «πελάτες» – βιαστές, όπως παρουσίαστηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Πελάτης: «Μπορώ να σου δίνω 90 ευρώ αρκεί να το κάνουμε δυο φορές την εβδομάδα;»

Ηλίας Μίχος: «Αν θες να βρεθούμε σε αμάξι 110 ευρώ, σε σπίτι 160 και σε ξενοδοχείο 230 ευρώ».

Οι συνομιλίες του 53χρονου με τους «πελάτες» του κύκλωματος γίνονταν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και ο Μίχος προσποιούνταν την 12χρονη για να τους «ψαρεύει».

Στην κατάθεσή της, η 12χρονη υποστήριξε πως τα ραντεβού κλείνονταν σε αυτοκίνητα, τα οποία στάθμευαν σε ενα «κρυφό» σημείο κοντά στο μετρό των Σεπολίων.

Ωστόσο, από την έρευνα στο κινητό του Μίχου προκύπτει πως οι παιδοβιαστές συναντούσαν το κορίτσι και σε ξενοδοχεία ή σπίτια που είχε κλείσει ο 53χρονος.

 

Διαβάστε ακόμη: