Ο 63χρονος Έντγκαρ Πάες, πρόεδρος της Τίγκρες που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας Κολομβίας δολοφονήθηκε μετά από την ήττα της ομάδας του!

Ο Πάες σκοτώθηκε από πυροβολισμούς μπροστά στα μάτια της κόρης του, η οποία ευτυχώς έμεινε αλώβητη. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο επικεφαλής του συλλόγου επέστρεφε με αυτοκίνητο στο σπίτι του, μετά την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο, όταν δύο άνδρες με μηχανάκια τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν.

Τα αίτια της δολοφονίας θα διαπιστωθούν από τις έρευνες. Το θάνατο του προέδρου ανακοίνωσαν οι ιθύνοντες του συλλόγου, χαρακτηρίζοντας τους εαυτούς τους «συντετριμμένους» από το περιστατικό.

«Η δέσμευσή του στην ομάδα και η απόλυτη αφοσίωσή του στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην επικράτειά μας άφησαν αποτύπωμα σε όλους εκείνους που είχαν το προνόμιο να τον γνωρίσουν», ανέφερε η Τίγκρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της.

Από την πλευρά της, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κολομβίας εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη της προς την οικογένεια του Πάες.

Διαβάστε ακόμη: