Ο Μοχάμεντ Σαλάχ που αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής στην Λίβερπουλ έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμφωνητικό μέχρι και το 2025 και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής των «κόκκινων», με απολαβές που ξεπερνούν τις 350.000 λίρες την εβδομάδα.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να σχολιάσει τα καλά νέα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι μια είδηση με την οποία οι οπαδοί μας θα χαρούν ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακό τους. Είμαι σίγουρος ότι θα το γιορτάσουν απόψε.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι η καλύτερη απόφαση για την ομάδα μας και η καλύτερη και για τον Μοχάμεντ. Ανήκει εδώ σε εμάς. Είναι η ομάδα του πλέον .

Φυσικά άργησε πολύ το θέμα, αλλά τέτοια ζητήματα αξίζουν την αναμονή. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος για να ξεκαθαρίσει μια τέτοια κατάσταση όταν βρίσκεσαι σε αυτό το επίπεδο.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχει ακόμα πολλά εξαιρετικά χρόνια μπροστά του. Είναι… μηχανή από άποψη φυσικής κατάστασης. Είναι σε απίστευτο level. Δουλεύει τρομερά σκληρά. Οι συμπαίκτες του τον καμαρώνουν. Είναι κάτι ιδιαίτερο. Χαμογελάω πλέον γνωρίζοντας ότι ανανέωσε και θα είναι μαζί μας για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον».

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τη ανανέωση της συνεργασίας με τον Μοχάμεντ Σαλάχ με βίντεο από τη… Μύκονο