Την 17η HORECA, η οποία αποτελεί «σημείο συνάντησης» για τους επαγγελματίες Τουρισμού, της Καφεστίασης και της Μαζικής Εστίασης, επισκέφτηκε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ. – ΚΙΝΑΛ αποτελούμενο από τον Παύλο Γερουλάνο, τον Σωτήρη Βαρελά, τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, την Κατερίνα Μπατζελή και την Σοφία Κατσίγιαννη. 

Με την κίνηση αυτή το ΠΑΣΟΚ θέλησε να δείξει τη σημασία που δίνει τον συγκεκριμένο κλάδο, εκπροσωπούμενο από στελέχη πρώτης γραμμής, εκλεγμένους βουλευτές, πρώην υπουργούς αλλά και νέα πρόσωπα πάνω στα οποία επενδύει το κίνημα για την αυριανή μέρα.

Από την έκθεση ορόσημο για την Ανατολική Αττική δεν θα μπορούσε να λείπει η …νεότερη της παρέας, η κ. Κατσίγιαννη που συνδυάζει και το ότι είναι, γέννημα -θρέμμα της περιοχής (όπως και υποψήφια βουλευτής στην Ανατολική Αττική στις επερχόμενες εκλογές), Αντιδήμαρχος Παιδείας, Ισότητας και Τουριστικής Ανάπτυξης στο Δήμο Διονύσου αλλά και Αν. Γραμματέας Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛΛ., κοινώς ένας νέος άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο της έκθεσης και χαίρει εκτίμησης.

Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκε τα περίπου 500 περίπτερα της έκθεσης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ανθρώπους που «οδηγούν» τον κλάδο της φιλοξενίας στην Ελλάδα, να ενημερωθεί για τα προβλήματα τους και να δώσει το παρών στις λύσεις που χρειάζονται για να συνεχίσει ο τουρισμός να αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας.

Διαβάστε ακόμη: