Η Κλέλια Ανδριολάτου υποδέχτηκε την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων με ένα στιγμιότυπο που ελάχιστα θυμίζει από χειμώνα.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, που μετρά 300.000 ακόλουθους, η πρωταγωνίστρια του «Mestro» ανέβασε ένα στιγμιότυπό της με το μαγιό.

Η ηθοποιός ποζάρει φορώντας ένα ολόσωμο κόκκινο μαγιό, μπροστά από μια λίμνη. «Καλά Χριστούγεννα» γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσης, που απέσπασε πολλές χιλιάδες likes από τις πρώτες ώρες.

klelia787

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έρχεται λίγο καιρό μετά το ξέσπασμα ορισμένων ακολούθων της, με γυμνή φωτογραφία που κοινοποίησε. Στο στιγμιότυπο ποζάρει σε μια από τις παραλίες του νησιού, φορώντας ένα τζιν παντελόνι κι ένα κοντό κόκκινο μπλουζάκι.

Ωστόσο, έχει σηκώσει τη μπλούζα της πιο ψηλά, με αποτέλεσμα να φαίνεται το στήθος της. Στη συνέχεια, φρόντισε να το καλύψει με μία κόκκινη γραμμή.

Snapinsta_app_391478828_279300275067432_6220038796445587072_n_1024

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Κλέλια Ανδριολάτου έγραψε: «Νιώθω κόκκινη».

Το κοινό της αυτή τη φορά ωστόσο, δεν την αποθέωσε για το αποκαλυπτικό της στιγμιότυπο. Ήταν πολλοί εκείνοι που δεν κατάλαβαν για ποιον λόγο σήκωσε τη μπλούζα της στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Κάποιοι άλλοι άφησαν σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, λέγοντας πως προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να προωθήσει την καριέρα της.

«Ποιος ο λόγος;», έγραψε κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Χωρίς νόημα» ή ότι «το ταλέντο της σκιάζεται από αυτή τη φωτογραφία».

κλελια

κλελιαααα

kellia

αδνριολατου

Διαβάστε ακόμη: