Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να βρουν διαύλους επικοινωνίας με το Μαξίμου δύο διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες, οι οποίοι είχαν επενδύσει πριν από τις εκλογές στο αρνητικό σενάριο, επιχειρώντας να θέσουν σε καθεστώς ομηρίας τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έπαιξαν και έχασαν.

Βεβαίως η αλήθεια είναι πως, όπως τους έχουν συμβουλέψει σχετικά, κρατάνε χαμηλούς τόνους, μέχρι να πέσει η σκόνη και αρχίσουν οι πρώτες κυβερνητικές γκάφες, οι οποίες είναι θέμα χρόνου να πάρουν έκταση πριν καλά καλά ορκιστεί η κυβέρνηση!

Βλέπετε, πολλοί και διάφοροι υπουργοί είναι επιρρεπείς στην επιπολαιότητα, την ανοησία και την αλαζονεία, θεωρώντας ότι βρίσκονται στο απυρόβλητο! Και μεταξύ μας, ορισμένοι δεν ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς! Όπως πάνε σε λίγο θα γελάει όλη η κοινωνία μαζί τους!

Αυτά τα δείγματα και τις συμπεριφορές περιμένουν τα ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα που βρίσκονται απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να ξεκινήσουν την επιχείρηση αποδόμησης! Η οποία αρχικά δεν θα είναι προς το πρόσωπο του, αλλά προς όλους εκείνους τους υπουργούς, συνεργάτες και συνομιλητές που δεν στέκονται ήδη στο ύψος των περιστάσεων και κάνουν παρασπονδίες που στο τέλος της ημέρας θα πλήξουν το προφίλ και το κύρος του πρωθυπουργού!

Διαβάστε ακόμη: