Πέφτουν οι τίτλοι τέλους για την εφημερίδα Documento του Κώστα Βαξεβάνη, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την κόντρα που ξέσπασε με την ΕΣΗΕΑ, με αφορμή την απόλυση της δημοσιογράφου Αφροδίτης Ερμίδη.

Ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης επιρρίπτει ευθύνες στην ΕΣΗΕΑ και έστειλε προσωπική επιστολή στην πρόεδρο Μαρία Αντωνιάδου, επιρρίπτοντάς της ευθύνες για το τέλος της έντυπης έκδοσης.

Όπως αναφέρει στην επιστολή  του προς την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, «κάνουν θέμα μια νόμιμη καταγγελία σύμβασης εργαζόμενου η οποία μάλιστα δεν γίνεται στο πλαίσιο περικοπών αλλά αντικαθίσταται από άλλον εργαζόμενο».

Η ΕΣΗΕΑ (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) κατηγόρησε τον εκδότη- διευθυντή για “μή αποδεκτή απόλυση”: «Σκοπός τους είναι να μου αφαιρέσουν το δικαίωμα να διοικώ την εταιρεία μου, πράγμα το οποίο δεν μπορώ να αποδεχτώ» γράφει ο Κώστας Βαξεβάνης.

Μάλιστα, ανέβασε κι ένα αινιγματικό tweet, στο οποίο αναφέρει: Είχα έναν σοφό πατέρα ο οποίος ελεγε: “καλύτερα να σε φάνε λιοντάρια από το να σε γρατζουνάνε μαϊμούδες και κοριοί”.

Η επιστολή Βαξεβάνη στη Μαρία Αντωνιάδου

Διαβάστε περισσότερα