Ο Πολ Πογκμπά είναι πανέτοιμος για την επιστροφή στη Γιουβέντους, καθώς οι διαπραγματεύσεις της εκπροσώπου του με τους ιθύνοντες της «μεγάλης κυρίας» ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία για τις ετήσιες απολαβές του 29άχρονου άσου, οι οποίες θα κυμαίνονται στα 10 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους επίτευξης στόχων.

Η επίσημη ανακοίνωση της Γιουβέντους αποτελεί θέμα ημερών.

Ο Πογκμπά αναμένεται σύντομα στο Τορίνο, ώστε να περάσει από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

Δίχως τη διάθεση οιασδήποτε συζήτησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρά το ενδιαφέρον των Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι, ο διεθνής δημιουργικός μέσος αποφάσισε πως η ενδεδειγμένη επιλογή για τη ζωή και την καριέρα του τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η επιστροφή στον ιταλικό σύλλογο, ύστερα από έξι έτη παρουσίας στους «κόκκινους διαβόλους».

Οι «μπιανκονέρι»… έχουν αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού εκτός από τον Γάλλο, «παίζουν» σε ακόμη τρία ταμπλό, εκφράζοντας έντονο ενδιαφέρον για τους Ζορζίνιο (Τσέλσι), Γκάμπριελ (κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ) και Μαριπάν (κεντρικός αμυντικός της Μονακό).

Οι Πάουλο ΝτιμπάλαΊντερ βρίσκεται μία «ανάσα» μακριά από την απόκτησή του) και Άλβαρο Μοράτα (σε συζητήσεις με την Άρσεναλ) θα αποτελέσουν παρελθόν, ενώ ο Τζόρτζιο Κιελίνι ανακοινώθηκε από την ομάδα ποδοσφαίρου του Λος Άντζελες στο MLS.